İstanbullu Teşekkür Etti

Dikmen ilçesinde ilk kez Belediye Başkanlığı’nı kazanan Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu 30 Mart yerel seçimlerinde kendisine oy veren-vermeyen tüm Dikmen ilçe halkına teşekkür etti.

İstanbullu Teşekkür Etti

  30 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden ilk kez Dikmen Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilen Saim İSTANBULLU, yapılan seçim sonrası teşekkür mesajı yayımlayarak, önümüzdeki 5 yıl içerisinde vaat ettikleri projeleri tek tek hayata geçireceklerini söyledi.

Başkan İstanbullu, halkının güvenini boşa çıkarmamak için büyük çaba göstereceklerini belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde Dikmen halkı demokratik haklarını sandığa giderek, en güzel şekilde kullandı. Halkımızın bize ve partimize olan güven ve teveccühüne layık olmak için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Parti yöneticilerimiz, gençlik ve kadın kollarımız, meclis üyesi adaylarımız ile birlikte el ele, gönül gönüle vererek bir ve beraber olduk. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca destekleriyle bize büyük bir teveccühte bulunarak, bu önemli makama layık gören çok değerli hemşerilerime ve Belediye Başkanlığı seçiminde birlikte yarıştığımız diğer partilerin adaylarına teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren ilk kez bize oy veren, vermeyen herkesin Belediye Başkanı olmaya çalışacağım. Hiç kimseye ayırım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet edeceğim. Seçim çalışmaları boyunca şahsıma ve partime destek ve teveccühlerini esirgemeyen tüm halkımız başta olmak üzere, belediye meclis üyelerimiz ve adaylarımıza, sandık kurullarımızda görevli üyelerimiz ve müşahitlerimize, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkan ve üyelerine, muhtarlarımıza, esnaflarımıza, çalışanlarımıza ve maddi manevi yanımızda olan tüm gönüldaşlarımıza, bizlere oy veren vermeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. 30 Mart yerel seçim sonuçlarının hem ülkemize hem de hepimizin ortak değeri ve önceliği olan Dikmenlilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 11:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fikret AYDIN
Fikret AYDIN - 10 yıl Önce

tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
chp artik temsil edildiği her yerde yaklaşimlarini insan odakli çalişmalar içerisinde olmak zorundadır bu anlamda karşilaşilaçak bir çok sorunlar malesef olaçaktir hal böyle iken daima şeffah ve yapilamayaçak çalışmalardan uzak durmak gerçeklerle mücadele etmek toplumunda değer yargilarini inçiltmeyerek imkan ve olanaklar insanlara açikca anlatılarak maksimum düzeyde yapilmaya çalişmali,çünkü artik her yönden yöre halki düşünülmeden zorluklar içerisinde yaşatilma çabalari dahada fazlaşarak huzursuzluk ve güvensizlik düşünce yapisi hedeflenecektir,yöre halki şunu çok iyi bilmelidirki sorgulamak neden ,nasil,niçin lerin cevabini herzaman almak bu yaklaşimlar sonrası gerçeklerden haberdar olmak için bir yol ve yöntemdir.saygılarımla

MSalcan
MSalcan - 10 yıl Önce

sayın site yetkilileri,
seçimlerin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen sitenizden seçimlere ilişkin detaylı haber görebilmiş değiliz. muhtarlıkları kim kazandı, belediye meclisi kimlerden oluştu? oy dağılımları nedir? diğer ilçelerde durum nedir?
adınızdaki "gündem" ve "haber" ibarelerini yalanlar görüntü çizmektesiniz.
saygılarımla

banner381
SIRADAKİ HABER