İYİ Parti Rüzgarı Esiyor

Sandıkta patlama yapacak kadar güçlü sessiz ama derinden bir İYİ parti rüzgarı esiyor.

İYİ Parti Rüzgarı Esiyor

25 Mayıs 2018 Cuma günü İYİ Parti Sinop Milletvekili Ceyhan Demir. Sinop Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan ve partililer 24 Haziran 2018 Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında Gerze İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyaret sonrası İYİ Parti Sinop Milletvekili Ceyhan Demir. Sinop Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan, Gerze İYİ Parti İlçe Başkanı Cemal Yıldız, İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Yiğit ve partililer ilçe esnaflarını ziyaret ederek Cuma pazarında çevre köylerinden gelen vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini ve İYİ Partinin seçim beyannamesini anlattılar.

İftar vaktine kadar gerçekleşen ziyaretlerin ardından yorgun düşen partililere ilçemiz esnaflarından Ramis Uyanık kendi işletmesinde iftar yemeği verdi. İftar yemeği sonrası Sinop İYİ Parti Milletvekili Adayı Ceyhan Demir tüm katılımcılara teşekkür ederken sözlerine şöyle devam etti.

Demir “Seçim sürecinde İl ve İlçelerimizi gezerek vatandaşlarımızın derdini ve taleplerini dinliyoruz, görüyoruz ki mevcut hükümetten hiç kimse memnun değil hele de bu günlerde ekonominin iyiye gitmemesi dövizin, faizlerin ve nerdeyse her gün akaryakıta gelen zamlar vatandaşı bezdirmiş durumda. Memurun, işçinin, emeklinin ve çiftçinin her geçen gün alım gücünün düştüğü açıkça görülmekte. Tüm ülkede olduğu gibi Sinop’ta da sandıkta patlama yapacak kadar güçlü bir İYİ Parti rüzgarı esiyor.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 22:48

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
cemaleddin
cemaleddin - 6 yıl Önce

cem uzan gibi boylarinin ölcüsünü alacaklardir gibi gözüküyor.o kadar abartmaya gerekyok. millet tekrar 1990-2000 yillarini tekrar yashamak istemiyor. mechül ölümler hic istemiyor.

GerGer
GerGer - 6 yıl Önce

Yaw siz milleti enayimi sandınız ne patlaması ya.Aldıgı oy oranı zaten belli bi parti.Millet gaza gelmez gercekci olun biraz.

banner381
SIRADAKİ HABER