İYİ’ler Kartopundan Çığa Dönüşüyor

İYİ Parti Gerze Gençlik Kollarının 5.sini düzenlemiş olduğu geleneksel çay sohbetlerinin bu haftaki durağı İskele Çay Bahçesiydi. Bu hafta Dikmen İYİ Parti İlçe Başkanı Savaş Kıyma ve ekibinin misafir olduğu geceye İYİ Gençlik sekreteri Burcu Demirci’nin hoş geldiniz konuşmasıyla başlandı.

İYİ’ler Kartopundan Çığa Dönüşüyor

İYİ Gençlik Başkanı Özkan Saatçi’nin “Alıştırılmaya Çalışılan Yanlışlar” konulu konuşması geceye gündem olarak belirlendi. Saatçi konuşmasında 16 yıllık iktidarın, yapmış olduğu bütün yanlışlarına yapılan itirazları duymazdan gelerek, halkı bu yanlışlarla yaşamaya alıştırdığının altını çizdi.

Sonrasında söz alan İYİ Parti İlçe Başkanı Cemal Yıldız, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in “Borç Kaderiniz Değil, Siliyoruz” Sloganıyla hafta içinde bütün Türkiye’yi heyecanlandıran konuşmasından bahsetti. Milyonlarca insanın, iktidarın yanlış politikalarıyla borç batağına sürüklendiğini ve çıkmaza düştüğünü fakat İYİ Parti iktidarıyla artık bu bataktan kurtulacağını anlattı ve sözü İYİ Parti Başkan Yardımcısı Yavuz Yiğit’e devretti.

Yiğit, Genel Başkan Meral Akşener’in bu çıkışına bile karşı çıkan kitlelerin olduğundan bahsetti ve şunları ekledi.

“Başlarda bize, hiçbir bağlantımız yokken ve kendi boy boy resimleri olduğu halde ‘fetöcü’ damgası vurmaya çalıştılar fakat fotomontaj ile bile bize bu kılıfı giydiremediler. Sonralarda hiçbir alakamız yokken ve kendileri Barzani, Şivan Perver gibi terör örgütü destekçileriyle Diyarbakır’da göndere PKK paçavrası çektirdikleri halde bize PKK destekçisi dediler. Millet buna da gülüp geçti. Çırpındıkça battılar ve artık bize söyleyecek tek kelime bulamıyorlar. Yapabildikleri tek şey ‘çamuru at, izi kalırsa kalsın’ mantığıyla ilerlemek oldu. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener bir plan açıkladı ve dedi ki; ‘Abiler merak ediyorlar nereden bulacak bu kaynağı diye. Söyleyeyim. Sadece Cuma namazına gittiğiniz o yüzlerce koruma ordunuzun ve altlarındaki lüks araçlarının, sarayınızın, peşkeş çektiğiniz ve milyarlarca lira vergi borcunu sildiğiniz müteahhitlerinizin giderleri bizim oluşturacağımız fonun 5 katı yapıyor.’ Borç batağı artık kaderimiz değil. Askeri ücretli, iş bulamayan o kadar insanımız artık kredi kartı, kredi, haciz, icra ..vs ne kadar derdi varsa artık kurtulacaktır”

İYİ Parti Başkan Yardımcısı Yavuz Yiğit konuşmasının ardından sözü Misafirleri İYİ Parti Dikmen İlçe başkanı Savaş Kıyma’ya bıraktı. Kıyma, önlerine koyulmak istenen engelleri birer birer aşarak iktidara yürüdüklerini ve bundan rahatsız olmakta çok haklı olduklarını belirtti. Çünkü biz İYİ’ler iktidara geldiğimizde haram saltanatları sona erecek ve bu millete hesap vereceklerini söyledi.

Gece diğer misafirlerinde katılımıyla, neden İYİ Partiye katılmak gerektiğini ve 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde ne gibi bir strateji izleyip adil ve kurallara uygun bir seçim olmasını sağlayabilecekleri hakkındaki konuşmalarla son buldu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2018, 09:01

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
M a
M a - 6 yıl Önce

Saygılar.. feto mevzusu hani çamur at izi kalsın diyorsunuz ya iyi o da tamam olsun ancak 15 temmuz öncesi 15 inden sonra herşey değişecek, ben başbakan olacağım, yurtta sulh diye haykıran genel baskaniniz var. Sonunda da yüzlerce şehit yüzlerce yaralı gazi var, sayısız yetim ve dul kalan vatan evladı var. Ne yüzle bu sözlerin açıklamasını yapmadan milletin karşısına çıkıyorsunuz. Millet cahil değil herşeyi biliyor. Siz terörist başını da ziyaret edin,

Yavuz Yiğit
Yavuz Yiğit @M a - 6 yıl Önce

m a arkadaşım kimsin bilmiyorum ama millet cahil değil herşeyi biliyor sözünüze katılıyorum. davulcu zurnacıyı bile fetöcü ilan edip cezaevine tıkan bir zihniyet, milletvekilliği dokunulmazlığını pkk lı olduğu için düşürüp içeri tıkan bir zihniyet hiçbir dokunulmazlığı olmayan bir kadını mı içeri atamıyorlar? yani yazdıklarına önce kendin inan.16 yıllık iktidarı tirtir titretip ittifak yaptıran ve hatta yetmeyip erkenden girip baskın seçime çevirten bir kadını içeri atmak için senin reyizin bile artık laf söyleyemiyor. velhasıl türkçesini yazayım ben sana kukla olma! Allahın vermiş olduğu beyni kullan... mhp zamanında genel başkanlığa oturacak olmaktan bahsediyordu o kadın orada. hani şu milliyetçiliği ayaklar altıda aldırtan bir hareket partisi vardı şimdilerde küfür ettiği akepenin kucağına oturan! işte o kongre yaptırmayan, rte ile kuyruk derdine düşen devlet şahsiyeti kongre yaptırsaydı 15inden sonra genel başkan olacaktı...

M.p
M.p - 6 yıl Önce

Ah be kardesim insalara camur atmadan once ilk bas darbenin tarihine iyi bak 15 temmuz 2016 Meral AKŞENERİN 15'inden sonra gorecegim onlari derken MHP nin kongresi ne dedi ve soyledigi tarih ise 2017 dir... Umarim anlamissindir. Bu millet cahil degil ama senin gibi cahil olanlarin sayisi oldukca fazla

Özkan saatci
Özkan saatci - 6 yıl Önce

Yüzünü güneşe dön TÜRKİYE

Havanur topal
Havanur topal - 6 yıl Önce

Gelecgimiz iyi olsun istiyorsak.hep birlikte meral akseneri destekleyelim.iste gunes yuzumuze o zaman parlayacak.

Levent YİĞİT
Levent YİĞİT - 6 yıl Önce

İlk yola çıktığımız azim ile, gümbür gümbür geliyoruz. Türkiye İYİ olacak !..

Yavuz Yiğit
Yavuz Yiğit - 6 yıl Önce

o kadar güzel bir başlık seçmişsiniz ki tam yerine oturmuş. 5 hafta önce 4 masayla yaptığımız toplantıda bu hafta 26 masaya sığmadık... ama yetmez gaflet uykusunda kim varsa hepsini uyandırmalıyız. siz ve sizin gibi kalemini satmamışlar sayesinde bunu başaracağız. bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

cemaleddin
cemaleddin - 6 yıl Önce

eger rüyaniz gercek olursa maral hanim kimlerle mechul katliyamlari yapacak. fetöcüden kalmadi. mechül ölünleri kiminle yapacak onuda 30 kishi ile toplandiklarinizdada konushuyormusunuz? bir yalan üzerine hayatinizi bosha harciyorsunuz,gelin akil ve fikrinizi denleshtirin de hakikatler ile gerceklerde bulushun.

banner381
SIRADAKİ HABER