Kara Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seçimli 4. dönemde Gerze İlçe Başkanı seçilen İlknur Kara güven tazeledi.

08 Aralık 2017 Cuma saat 13 00 da Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gerze İlçe Başkanlığı 36. Olağan kongresine CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP Sinop İl Başkanı, Barış Ayhan, CHP eski İl Başkanı Mustafa Acun, İl Disiplin Kurulu üyesi Recai Saraç, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, eski duayenlerden Avukat Kadir Olgunsoy, Ali Galip Ergün, İl Yönetimi, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış yoklama, Kongre divan başkanı seçimi, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, Yönetim Kurulu çalışma ve hesap raporunun sunumunun ardından Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergün, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in konuşmalarından sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seçimli 4. dönemde Gerze İlçe Başkanı adayı İlknur Kara konuşmasında; “Değerli Partililer, göreve geldiğimiz 4 Aralık 2015 tarihinden bu yana partimiz, ilçemiz ve ülkemiz için Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar.” Sözünü ilke edinerek, hiç durmadan çalıştık. Bu çalışmalarımıza faaliyet raporu okunurken ayrıntılı bir şekilde değindiğimiz için tekrar aynı şeyleri söyleyerek daha fazla vaktinizi almayacağım.

Ancak bilinmesini isteriz ki bu çalışmaları, kişisel çıkarlarımız için değil yalnızca partimizin çıkarları doğrultusunda bie ekip çalışması ile gerçekleştirirken partimizin en üst kademedeki yöneticilerinden, sade üyesine ve parti sempatizanlarımıza kadar herkesi kendimize bir yol arkadaşı bildik.

Kimseyi ayrıştırmadık ve ötekileştirmedik. Bu anlamda birçok şeyi sizlerle birlikte gerçekleştirdik.

Çünkü göreve geldiğimiz günden beri yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte her zaman biz olmanın ben olmaktan daha yüce olduğunu, biz olmanın ben olmaya  göre daha zor ve emek isteyen bir şey olduğunu ve daha da önemlisi 16 yıldır içeride ve dışarıda ülkemizi her anlamda itibarsızlaştıran, demokrasisini gerileten, her geçen gün kendileri zenginleşirken halkı daha da fakirleştiren tamamen çamura batmış iktidardan ülkemizi kurtarmanın yolunun biz olmaktan geçtiğini bilerek çalışmalarımızı sürdürdük.

Önümüzdeki dönemde de bu ilkeler çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Çünkü biliyoruz ki ancak bu şekilde örgütlü ve örgütle çalışırsak, 2019 yılında gerçekleştirilecek yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hedeflerimize ulaşabiliriz.

Bu noktada ilk hedefimiz olan 2019 Yerel Seçimlerinde partimizin adayı kim olursa olsun Gerze Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını dalgalandırmaya hep birlikte devam edeceğiz.

Biliyoruz ki genel iktidar yolu yerel iktidardan geçer. Cumhuriyet Halk Partisi için yerel iktidarlar diğer partilere göre daha önemlidir. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi, belediyeciliğin amacı kişilere bağlı kalmadan, çağdaş, eşitlikçi, icracı, şeffaf ve hesap verebilen yönetim anlayışı ilkelerinin yerelde iktidar olmasıdır.

Ayrıca 2019 yerel seçimleri, takvimde bir değişiklik olmaz ise 2019 Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinin provası mahiyetindedir. Bu nedenle belki de ülkemizde bugüne kadar gerçekleştirilen tüm yerel seçimlerden daha önemli bir seçimle karşı karşıyayız. O yüzden bu gün kongremizle birlikte aslında 20179 yerel seçim çalışmalarımızın stardını vermiş oluyoruz. Kuşkunuz olmasınki sizlerle birlikte el ele vererek mevcut takvime göre 2019 yılında gerçekleştirilecek olan yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinden başarıyla çıkacağız.

Bu noktada 4 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirdiğimiz ilçe kongremizden bugüne kadar çalışmalarımıza omuz veren, güç katan tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, kadın kolları başkanımız ve yönetimine, gençlik kollarımıza, tüm belediye meclisi üyesi arkadaşlarıma, il genel meclisi üyemize, belediye başkanımıza huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Şu an gerçekleştirdiğimiz kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerken, kongremizde seçilecek yeni yönetim kuruluna bugünden sonra gerçekleştirecekleri tüm çalışmalar için başarılar diliyorum. Hepinize bizi yalnız bırakmadığınız ve kongremizi şereflendirdiğiniz için bir kez daha teşekkür ederken kongrenin bundan sonraki çalışmalarının da başarılı geçmesini diliyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından tek listeli oy kullanımına geçildi.

İlçe Başkanı Emine İlknur Kara

ASİL ÜYE

Arslan Alp

Büyük Sinan

Çelek Taner

Demirci Şevket

Ergün Fahrettin

Gürses Arif Recep

Karasoy Tuna

Kökdemir Sakinur

Özdemir Celal

Sağır İrfan

Ünal Alattin

YEDEK ÜYE

Semra Yalçın

Erdal Ergün

Zuhal Tuzcuoğlu        

Dursun Sazak

Reşat Yarış

Sevim Küçük

Mustafa Ünal Tiryaki

Can Tazebaş

Nilgün Aktaş

Ayşegül Kaçar

Ümit Yılmaz

Sevinç Altun

CHP GERZE İL KONGRE DELEGESİ

Akgün Necati

Arslan Salih Yaşar

Başar Nejla

Ergün Erdal

Ergün Gülen

Ergün Hayrettin

Kökdemir Hüseyin

Gül Serpil

Gürses Aydan

Kara Emine İlknur

Kaykıl Büyük Deniz

Köse Metin

Özden Sevim

Özsoy İsmet

Sağır İrfan

Ünal Alattin

Ünal Mustafa

Yuvacı Hasan Yücel                                    


Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerze
gerze - 6 yıl Önce

insanlara daima yukarıdan bakan itici bir kişidir kendisi . ben böyle birini seçmezdim

Nami Kalay
Nami Kalay - 6 yıl Önce

.....................barışmışlar barış düşüncesindekiler dargın olamaz

banner381
SIRADAKİ HABER