Karadeniz İstifa Etti

Barış Karadeniz CHP Sinop Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıkladı

Karadeniz İstifa Etti

Basın Açıklaması:

Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin değerli mensupları, saygı değer gönül dostları, sevgili hemşerilerim ve basınımızın güzide temsilcileri öncelikle davetimi kırmadan geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

26 Aralık 2009 tarihinde seçilmiş olduğumuz merkez ilçe başkanlığı görevini örgütümüzle birlikte özveri ile iki dönemdir yaklaşık 5.5 yıldan beri sürdürmekteyiz.

Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan CHP Grup Başkan Vekili Sayın Milletvekilim Engin Altay’a,  İl Başkanım Sayın Mustafa Acun’a ve yönetim kurulu üyelerimize, Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül’e il kadın kolları başkanı ve yönenetim kurulu üyelerine, il disiplin kurulu başkanıma ve yönetimine, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımız ve yönetimlerine Belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerimize, beraber çalışmaktan haz aldığım İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ve kadın kollarımıza ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan genç arkadaşlarıma ve muhtarlarımıza çok yakın zamanda kaybettiğimiz Eski ile başkanım çok değerli abim Hüseyin KESKİN’e ve Eski İlçe Başkanım Hasan Ozan Abime ebediyete intikal etmiş büyüklerime değerli Sinop halkına şahsım ve örgütüm adına sonsuz teşekkür ediyorum.

Genel merkezimiz tarafından 28.11.2014 tarih ve 2014/5328 Sayılı genelge mevcut yönetim kurulu üyelerinin ve başkanlarının daha faydalı olabilmeleri, verimli çalışma ortamı içine girebilmeleri ve kadro boşluğu yaratmamak için 25 Aralık 2015 tarihine kadar görevlerinden ayrılmaları uygun görülmüştür. Bu neden ile CHP Sinop Merkez İlçe Başkanlığı görevimden 25. dönem milletvekilliğine aday adayı olmak üzere istifa ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisinin evrensel değerlerini özümsemiş,  benimsemiş ve toplumun her kesimini kucaklamış bir ilçe başkanı olarak Türkiye’nin ve Cumhuriyet Halk Partisinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ ün izinde; parti politikalarımızın belirlediği doğrultuda verimli çalışmalar yapmak ve güzel Sinop’umuzun çağdaş insanlarına daha etkin hizmet etmek maksadıyla 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.

Bu karar sürecinde desteklerini esirgemeyen sevgili aileme, yakın çalışma arkadaşlarıma ve örgütümüzün her bir ferdine sonsuz teşekkür ediyorum.

Siyasette her zaman vefanın olması gerektiğine inanan bir insanım. Görev yaptığım süre içerisinde Sinop haklından hep bu vefayı gördüm ve yanımda olduklarına inandım. Bu inancın verdiği güç ile şu anda huzurlarınızdayım.

Siyasetin bana kattığı en önemli değer, insanları tanımak, sevmek ve onlara güvenmek oldu. Bu güven duygusu, halkıma ve kentime daha iyi hizmet verebilmek amacıyla beni şu an bulunduğumuz noktaya taşıdı.

Bu bir yeni başlangıç; örgütüm ve halkım bana inandığı, güvendiği ve destek olduğu sürece Sinop’a ve ülkeme hizmet etmek gayesiyle Ankara’da güzel Sinop'umuzun sesi olacağıma inanarak milletvekili aday adayı olduğumu sizin vesileniz ile tüm Sinop halkına ve kamuoyuna duyuruyorum.

Çağdaş, laik, katılımcı, örgütçü, çevreci ve toplumun her bir ferdini kucaklayan; Sinop’u eğitim kültür ve turizm kenti olma yolunda bir marka kent yapmak için mücadele edecek olan bir milletvekilli aday adayı olarak hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor ve partimizin diğer milletvekili aday adaylarına başarılar diliyorum.                                                                                                 Saygılarımla
Barış KARADENİZ

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 16:57

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

Ayni partiden ilce ve ilbaskani aday olursa o partide sevgi saygi birlik yok demektir. Zaten gorunen koy kilavuz istemez. Hic sanslari yok. Size bu millet inanirmi.

banner381
SIRADAKİ HABER