Karadeniz Mazbatasını Aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz mazbatasını aldı.

Karadeniz Mazbatasını Aldı

1 Kasım Genel seçimleri sonrasında yeniden Sinop milletvekili olarak seçilen Barış Karadeniz saat 11:00’da adliye binasındaki il seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı. 

CHP il binasından beraberindeki İl Başkanı Kadir Yavuz, Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez, eşi Canan Karadeniz ve kalabalık bir partili grupla birlikte adliye binasına gelen Barış Karadeniz burada Hakim Gülcan  Çakır Kaya’nın elinden mazbatasını aldı. 

Karadeniz mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Bizleri kırmayıp buraya geldiğiniz için teşekkür ederiz. Bugün mazbatamızı almış bulunmaktayız. İnşallah mazbatamızla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) yakın bir tarihte gidip kaydımızı da yaptıracağız. Kısa dönemde 2 milletvekilliği o da bize nasip oldu. Yani Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa böyle bir şey oldu. 5 ay gibi kısa bir sürede tekrar seçim ile milletvekili adayı oldum ve tekrar 25 ve 26. dönem milletvekili olarak seçildik. 

25 ve 26. Dönem olarak değil Sinop’a katkı sunacak, Sinop’a hizmet anlamında ne kadar hizmet edebilirsek bizim bundan sonraki görevimiz bu. Bunu inşallah el birliği ile yapacağız. Önemli olan ilk başta ülkemiz, sonra Sinop’umuz diyoruz. Sinop için bu saatten sonra Sinop ve ilçelerimiz için elimizden ne geliyorsa sonuna kadar ne gerekiyorsa başımızı değil tüm vücudumuzu taşın altına koyacağız. Biz Sinop’u seviyoruz. Sinop’ta bizi sevdi, sağ olsunlar. Buradan Sinop ve ilçelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık oy veren vermeyen ayrımı yok, biz Sinop’un milletvekiliyiz, Sinop’ta yaşayan bütün insanlarımızın milletvekiliyiz. Beni her zaman rahatlıkla arayabilirler. Sinop adına yapabileceğimiz ne varsa yapmaya hazırız. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmadınız, seçim kampanyası sürecinde de yalnız bırakmadınız. Olması gerektiği gibi tarafsız ve ilkeli bir basın anlayışı ile mücadele ettiğiniz için Sinop genelinde siz basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.      

Bundan sonra hep beraber Sinop’un kalkınması için, Sinop’un geleceği için hep beraber mücadelemize de devam edeceğiz. Biz Sinop’u çok seviyoruz” diye konuştu.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 16:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER