Kişisel Çıkarları Doğrultusunda Kullandığını İddia Etti

Görevden alınan Saraydüzü ilçesi MHP ilçe Başkanı Ferdi Canoğlu, İl Başkanı Ali Çakır’ın genel merkez tarafından gönderilen maddi yardımları kişisel çıkarları doğrultusunda kullandığını iddia etti.

Kişisel Çıkarları Doğrultusunda Kullandığını İddia Etti

Genel merkez tarafından görevden alınan Sinop’un Saraydüzü ilçesi MHP ilçe Başkanı Ferdi Canoğlu, İl Başkanı Ali Çakır’ın genel merkez tarafından gönderilen maddi yardımları kişisel çıkarları doğrultusunda kullandığını iddia etti. İşte Canoğlu’nun kendi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımı.

Kamuoyuna Duyurulur

01.22.2015 tarihinde yapılan MHP Saraydüzü İlçe Olağan Kongresinde üyelerimiz tarafından ilçe başkanlığı görevine seçilerek Türkiye’nin en genç siyasi parti ilçe başkanı ünvanı almış ve 18 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan kongremizde tekrar 2. Dönem İlçe Başkanlığı görevine seçilmiştim. Bu tarihten itibaren parti politikalarımız kapsamında çalışmalarımıza devam etmekteyken 19 Aralık 2019 Cuma günü MHP Sinop il başkanı Ali ÇAKIR ve yönetiminin isteği MHP genel merkezimizin takdirleri ile Saraydüzü İlçe Yönetimimiz fesih edildiği tarafıma bildirilmiştir.

Göreve başladığım ilk günden bugüne yapılan 7 Haziran 2015, 1 Kasım 2015, 24 Haziran 2018 genel seçimleri, 16 Nisan 2017 Referandumu ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ilçe yönetimimizle birlikte üstün gayret gösterilerek özveriyle çalışılmıştır. MHP Saraydüzü İlçe Teşkilatımızın çalışmaları ile partimizin oy oranını artırmış ve çok az oy farkı ile kaybettiğimiz yerel seçim sonuçlarına göre, MHP ilçe teşkilatları arasında en başarılı iki ilçeden bir tanesi olarak öne çıkmıştır. Tüm bu seçim çalışmalarımız dışında ilçe teşkilatımız içerisinde Saraydüzü İlçesinin ilk misafirhanesine sahip, toplantı salonu ve mescidi bulunan yeni parti binamıza taşınmış ve ilçemizde tarihinde ilk kez Ülkü Ocaklarımız açılmıştır. Bu kapsamda bizlere güvenerek desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkürü borç bilirim.

Değerli dava arkadaşlarım;

Yukarıda kısaca bahsettiğimiz çalışmalarımız esnasında il başkanlığı görevinde bulunan Ali ÇAKIR bu görevinden ayrılarak 24 Haziran Genel seçimlerinde MHP Sinop 1. sıra Milletvekili Adayı olmuş ve maalesef partimiz son 20 yılın en düşük oyunu almıştır. Daha önce yaptığı İl Başkanlığı görevlerinde genel merkezimiz tarafından teşkilatlarımızın kullanması için gönderilen maddi yardımların kişisel ikbal ve çıkarları doğrultusunda kullanmıştır. Kısa bir süre önce yine Ali ÇAKIR partimizin il yönetiminde çevirdiği entrikalar neticesinde alınan kararlar ve eline aldığı kotralar ile Genel Merkezimize yaptığı ziyaretlerinde doğru olmayan bilgileri fütursuzca aktararak İl başkanlığı koltuğuna kavuşmuştur. Ali Çakır ve yönetimi Partimizin genel başarısından ziyade önümüzde ki ilçe ve il kongrelerinin tek listeyle yapılmasını sağlamak ve böylece kişisel başarı elde edebilmek için hiçbir neden göstermeksizin ilçe yönetimlerini görevden aldırmaktadır.
Tüm bunlara rağmen Sinop’ta Ülkücü Milliyetçi Hareketin bir neferi olarak, partimiz ve davamız adına liyakatli il ve ilçe yönetimlerine kavuşana dek mücadelemize devam edeceğiz. Bu kapsamda ilçe başkanlığı görevim boyunca başta ailem olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma, partili partisiz desteklerinin esirgemeyen vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım.

Ayrıca MHP Saraydüzü İlçe Başkanlığı görevine atanan değerli büyüğüm Şükrü CEBECİ ve Yönetimine en kalbi duygularımla hayırlı olsun dileklerimi iletirim.
Ülkücü-Milliyetçi camiamız ve tüm vatandaşlarımızın vicdanına saygılarımla duyururum.

Kaynak: Halksesi.com

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sancaktar
Sancaktar - 4 yıl Önce

Bu ali denen adam zaten bur ise yaramayan kenndi çıkarları için takla atan bir zavallı.yillar önce gerzede yaptığı yanlış siyasetler teşkilatı parçalamış âdeta yok etmiştir.simdi soruyorum bu adam hala neden o koltukta.oncelikle gerzeli ülkücüleri ve ardından tüm ilçelerdeki ülkücüleri göreve davet ediyorum

Kurt
Kurt - 4 yıl Önce

Hangi merkeze hizmet artını bilmediğimiz koyu solcu olan sonrasında anap kapılarında kendine yer bulamayıp mhp nim başına bela edilen bu adamı kim bu teşkilata bulastirdiysa Allah belasını versin.

banner381
SIRADAKİ HABER