Kongreye Davet

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı 36. Olağan Kongresine davet etti.

Kongreye Davet

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı 08 Aralık 2017 Cuma günü saat 13 00 da Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan 36. Olağan Kongresine tüm halkımızı davet etti.

Seçimli 4. dönemde tekrar ekibimle beraber ilçe başkanlığına adayım diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara; “08 Aralık 2017 Cuma günü saat 13 00 da Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan 36. Olağan Kongremize Cumhuriyet Halk Partili üyelerimiz ve tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 6 yıl Önce

i̇lknur kara ve ekibine dördüncü dönem seçimi içinde başarılı olmalarını dilerim...gönül isterdi ki birden fazla başkan adayı ve ekibi seçimlere katılsa ve de parti programından yapabileceklerini dile getiren örnek programlarla delege ve partilere sunumlarını yapabilselerdi gerçekten çok güzel olurdu.bir de çok arzuladığım genç partilerden başkan adayları ne yazık ki çıkmıyor! nedenler çok.i̇lknur kara başkanı bir kez daha kutlarım.neredesiniz genç partililer? sosyal demokratlar? bir bayan dört kez cesaretle ve ekibini oluşturarak aday olabiliyor! siz genç ve orta yaş partililer şapkalarınızı önünüze koyarak düşünmelisiniz! i̇lçe chp yönetimine yeniden seçilecek olanları şimdiden kutlar başarılı olmalarını dilerim...

banner381
SIRADAKİ HABER