Mahallemizi Birlikte Yönetmeye Varmısınız?

Köşk Mahallesi Muhtar adayı Mahmut Nahit Küçük “Mahallemizi birlikte yönetmeye varmısınız?” diyerek adaylığını açıkladı.

Mahallemizi Birlikte Yönetmeye Varmısınız?

Köşk Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Nahit Küçük Güzel Gerze’mizin ilk yerleşim yeri olan Köşk Mahallesinin, asırlık geçmişi ile bugünü arasındaki bütünlüğünü bozmadan mutlu mahalle olması için aday olduğunu açıklarken sözlerine şöyle devam etti, “Birkaç kişiyle değil, tüm mahalle sakinleriyle birlikte, büyük bir ailenin gülen yüzü olmak için adayım. Gerze Belediyesi, Kaymakamlık ve diğer kamu kurumları ile ikili ilişkileri en iyi şekilde kullanıp mahalle halkına hizmet getireceğim. Mahallemizin gün yüzüne çıkmayan sorunlarının çözümü ve gelişiminin daha da hızlanması için muhtarlık yolunda mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum.” dedi.

Adaylığını açıkladıktan sonra kendini tanıtan Küçük; “1966 yılında Gerze’nin Yamacık köyünde doğdum. İlkokulu aynı köyde bitirdikten sonra Gerze’ye gelerek ailemle birlikte Köşk Mahallesine yerleştim. Ortaokulu Gerze Ortaokulunda bitirdikten sonra günün şartları gereği genç yaşta çalışma hayatına girdim. Çalıştığım Sinop Cam Sanayi Fabrikasının 1992 yılında kapanması sonrası Gerze Birlik Minibüs Kooperatifinde kendi hattım ve aracımla çalışma hayatına devam ettim.

Halen aynı işi yapmaktayım. Güzel Gerze’me ve mahalleme olan büyük aşkımla muhtarlığa adayım.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2019, 11:58

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salim özdemir
Salim özdemir - 5 yıl Önce

Köşk mahallesi ilçenin vitrini bir konuma sahip.o sebepten klasik muhtar anlayışının dışında projelerle halka giderse kazanır.kendisine başarılar diliyorum.

banner381
SIRADAKİ HABER