Maviş ve Ergün’den 2-0 İçin Kararlı Yürüyüş

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte 7/24 sahadalar.

Maviş ve Ergün’den 2-0 İçin Kararlı Yürüyüş

İlçe, köy ve mahalle demeden geceli gündüzlü saha çalışmasını sürdüren Maviş ve Ergün, ziyaret ettikleri yerlerde seçmenle birebir iletişim kurarak, 2-0 hedefine kararlı bir şekilde yürüyorlar.
Her gün farklı bir program hazırlayarak, sabahın ilk saatlerinden sahura kadar vatandaşlarla bir araya gelen Maviş ve Ergün’e parti teşkilatları da tam kadro eşlik ediyorlar.
Seçim gezisini Durağan ilçesinde sürdüren Maviş, burada esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi, bayram alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet etti.
“YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR”
Ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri için destek ve dua talep eden Maviş, “İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeniyle daha çok hemşerimize ulaşıp bu mübarek ayın maneviyatından faydalanarak hummalı çalışmalara imza attık. Güçlü Türkiye ve güçlü Meclis için 24 Haziran seçimleri bir dönüm noktasıdır. Halkımız da bunun bilincinde. Gittiğim her yerde gençlerimiz, esnafımız ve vatandaşımız 'yaparsa yine AK Parti yapar' diyor. 24 Haziran’a doğru ilerlerken AK Parti'ye olan güven ve inanç artarak devam ediyor. Diğer adayların yatırımları durdurma veya satma yönündeki söylemlerini gördükçe, Ülkemizin kalkınması, yatırımlarımızın devamı ve ekonomik istikrarın sağlanması için AK Partimizin iktidarda kalması gerekiyor. Hemşerilerimiz bunun bilincinde. Bu seçimde inşallah Türkiye'nin önü açılmış olacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Erdoğan önderliğinde Türkiye 2023 hedeflerine ulaşarak, Dünya'da ilk ona girecektir" diye konuştu.
Maviş’e ziyaretlerinde Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Ak Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta ve İl/İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
Maviş iftarını ise Saraydüzü ilçesinde vatandaşlarla birlikte açtı. Maviş, iftar programına katılan vatandaşlarla tek tek sohbet ederek, Ramazan ayarını tebrik etti.
Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün ise, Sinop Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları sırasıyla gezerek, çalışan işçilerden 24 Haziran seçimleri için destek istedi.
“VATANDAŞLARIMIZIN GÜLERYÜZÜ BİZLERİ MOTİVE EDİYOR”
Ziyaret ettiği iş yerlerinde çalışanlarla sohbet ederek, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Ergün, Sinop’umuzun neresine gidersek gidelim vatandaşlarımızın gülen yüzleriyle karşılaşıyoruz. Bu bizi hem motive ediyor hem de hükümetimizin uyguladığı politikaların her kesimden insanın gönlüne dokunduğunu gösteriyor. 24 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Kalan süreçte ‘Durmak yok, yine yola devam’ diyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi
Ergün’e ziyaretlerinde Ak Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve İl/İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER