Maviş'den Basın Açıklaması.

Ak Parti MKYKY. Üyesi Nazım Maviş yayınladığı bir mesajla Ak Parti Sinop İlçe Belediye Başkan Adaylarını tebrik etti.

Maviş'den Basın Açıklaması.

Yaptığı açıklamada seçim çalışmaları ve ülkemizin içinden geçtiği kritik sürece de dikkatleri çeken Maviş, partililere de önemli mesajlar verdi.

Maviş yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Değerli hemşerilerim, Ayancık adayımız Ayhan Ergül, Boyabat adayımız Şefik Çakıcı, Dikmen adayımız Murat Akça, Durağan adayımız Ahmet Kılıçaslan, Erfelek adayımız Ruhi Turan, Gerze adayımız Hüseyin Güleryüz, Saraydüzü adayımız Hasan Peker, Türkeli adayımız Mustafa Özcan Bey’in 30 Mart’ta camiamıza büyük bir başarı hediye edeceklerinden hiç kuşku duymuyor ve bütün adaylarımızı tek tek tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Genel merkezimiz, uzun ve titiz bir çalışmanın sonucu birbirinden kıymetli birçok aday adayımızın içinden adaylarımızı belirlemiş bulunuyor. Bu süreç içerisinde partimizden aday adayı olan bütün arkadaşlarımız son derece ilkeli ve seviyeli, taşıdığımız ahlaki değerlere bağlı tatlı bir yarış içinde oldular. Ben bir kere daha bu süreçte duruşunu bozmayan ve seviyeli bir rekabet içerisinde bu hizmet yarışını sürdüren tüm aday adayı arkadaşlarımı kutluyorum. Bundan sonra hepimize düşen 30 Mart seçimlerinden büyük bir başarı ile çıkmak için bütün gücümüzle çalışmak olacaktır.

Bu hareket bugünlere kendi ikbalini değil ülkenin istikbalini düşünen, fedakâr ve özverili kadrolarımızla gelmiştir. Bizim mücadelemiz yüksek idealler uğruna yürütülen bir mücadeledir. Bu mücadele bu ülkenin yarınlarını inşa etme Yeni Türkiye’yi birlikte kurma mücadelesidir. 30 Mart seçimleri bu büyük mücadelenin akışı içinde son derece önemli bir dönemeç olacaktır. Son günlerde hepimizin gözleri önünde cereyan eden Türkiye’ye dönük suikast planı her birimizin sorumluluğunu daha da artırmıştır. Yeni ve büyük Türkiye’nin önünü kesmek, Türkiye’nin gelişme ve kalkınmasını engellemek için yerli ve yabancı ihanet şebekeleri harekete geçmiş ve büyük yürüyüşümüzü engellemeye teşebbüs etmişlerdir. Her şeyiyle tam bir ihanet operasyonu olan 17 Aralık operasyonu Sayın Başbakanımızın nezdinde millete ve ülkemize yönelik bir darbe teşebbüsüdür. Ancak inanıyoruz ki milli iradeyi her şeyin üstünde gören milletimiz 30 Mart’ta milli iradeyi yok saymaya çalışan her türlü odağa gereken cevabı verecektir. Aday olan arkadaşımızla birlikte bütün mensuplarımız inanıyor ve umuyorum ki fedakârca ve büyük bir çalışma ile bu seçimden zaferle çıkacaktır.

Bu vesile ile bütün aday olan arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Allah Sinop’umuz ve ülkemiz için hayırlı kılsın.

 

Nazım MAVİŞ

AK PARTİ MKYK Y. Üyesi

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 10:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatan
vatan - 10 yıl Önce

yalanadevam başarılar

banner381
SIRADAKİ HABER