Mehmet Şişek'ten Sert Cevap

MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır'ın yaptığı basın açıklamasına, MHP Sinop eski İl Başkanlarından Mehmet Şişek sert bir dille cevap verdi. Şişek sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında: "Hak etmeden oturduğun o şerefli koltuktan seni indirmek, bizlerin boynunun borcudur" dedi.

Mehmet Şişek'ten Sert Cevap

Çakır'ı kapalı spor salonunda yerel medya ve ülkücü camianın karşısında karşılıklı konuşmaya davet eden Şişek: "Seni kapalı spor salonuna davet ediyoruz, kapıları kapatalım ülkücü gardaşlarımın önünde konuşalım her ne varsa dava adına diyoruz. Sen ise hala yerel basına, tek başına absürt açıklamalarda bulunuyor ve kaçak güreşiyorsun. Güya bizlere kendince abuk subuk cevaplar veriyor, topsuz alanda top çeviriyorsun aklınca. Bizleri de buralarda maalesef yazmaya mecbur ediyorsun. Sıkıntı yok yazarız madem öyle. Sen iste yeterki. Beyanatında ki sözlerin kime bilmiyorum. Üzerime asla alınmadım, alınmamda. Ekip arkadaşlarımızın hiçbirini de bağlamaz dediklerin" diye konuştu.

Şişek sözlerinin devamında: "Genel başkanımıza daha önce ettiğin hakaretleri, buyur beraber orada konuşalım. Klavye delikanlılığı yapmana gerek yok. Ülkücü hareket yemez bu ucuz numaraları. Haketmeden oturduğun o şerefli koltuktan seni indirmek, bizlerin boynunun borcudur. Yoksa bizler bu vebalin altından kalkamayız. Bunuda aklının bir köşesine yaz ve edebinle kongreyi bekle" ifadelerini kullandı.

Daha öhce 3 dönem il başkanlığı görevini yürüten Mehmet Şişek'in yapılacak kongrede MHP İl Başkan adayı Okan Erbul'u destekleyeceği belirtiliyor.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Yaşar
Hüseyin Yaşar - 4 yıl Önce

mehmet şişek başkanımın tüm sözlerinin altına imzamı atıyorum.yazılı basın aracılığı ile tüm ülküdaşlarıma hakaret eden sayın ali çakır kaybedeceğini anladığında gerze'de kongre iptal ettirmiş,delege sayısına müdahale etmeye kalkmıştır.seçimden seçime,kongreden kongreye gerzeli ülkücü kardeşlerimi anımsayan çakır'a gerze'li ülküdaşlarım kongre zamanı 2009'dan dahada sert tokadını atacaktır.herkesi kandırır ve yanıltabilir ama gerzeli ülküdaşlarım bu davanın her zaman çilesine talip olmuştur.kaymağını yiyenlere cevabı bellidir.şahsımıza ve ülküdaşlarıma yapılan her hakaret ve iftiranın cevap hakkı tarafımızda saklıdır.gün olur keser döner sap döner.

Vatan Sevdalısı
Vatan Sevdalısı - 4 yıl Önce

arkadaşlarım ve ben daima emrinizdeyiz başkanlarım.

Sinoplu Ülkücü
Sinoplu Ülkücü - 4 yıl Önce

i̇nşaat tepelerinden bozkurt işareti yapıp partinin sosyal ağ sayfalarından paylaştığın günleri unutmadık sayın ali çakır.mehmet şişek başkanım ve ekibinin yanındayız

3 Hilalin Fedayisi
3 Hilalin Fedayisi - 4 yıl Önce

sonrasan olma değil,anadan doğma ülkücüler başa.yüreğine sağlık başkanım,okan erbul başkanım uç beyimiz olacak Allahın izni ile

Koray dereli.
Koray dereli. - 4 yıl Önce

Allah in izniyle dogrular yerini bulacak
Hicbir menfaat duygusu gözetmeksizin teşkilatımızın emrindeyiz.o kanlı çileli meşakkatli gözyaşı olan koltukta hak etmeyen kim varsa o koltuktan kaldırmak boynumuzun borcu olsun

Sancaktar
Sancaktar - 4 yıl Önce

Yanlış yoldasınız ali bey rüzgarın önünde toz gibi savrulacaksınız.

Sancaktar
Sancaktar - 4 yıl Önce

Olacak olacak vAllah i billahi bu sefer olacak..gerze kazanacak sinop kazanacak ülkücüler kazanacak.

Tim
Tim - 4 yıl Önce

Yolun yolumuz.yolunu kaybedenlere hadleri bildirilecektir.


banner381
SIRADAKİ HABER