Merkez İlçe Başkanı Adayı Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı adayı Hasan Demir oldu.

Merkez İlçe Başkanı Adayı Belli Oldu

Edinilen bilgiye göre ve Sosyal Paylaşım sitelerinden yapılan paylaşımlarda da görüldüğü gibi önümüz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kongreleri ile ilgili Sinop’ta davası için uzun yıllar hizmet veren duayen İl Başkanları, ilçe başkanları, isimleri açıklanmayan mevcut ilçelerdeki ilçe başkanlarının ve çok sayıda partilinin katıldığı büyük bir oluşumun destekleriyle ismi ön plana çıkan MHP Eski Sinop İlçe Merkez Başkanı ve halen Sinop Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hasan Demir’in Sinop Merkez İlçe Başkanlığına adaylığı açıklandı.

MHP Sinop Merkez İlçe Başkan adayı olan Hasan Demir, hedeflerinin partiyi Sinop’ta ve tüm Türkiye’de layık olduğu yere taşımak olduğunu söyledi.

MHP Eski Sinop İl Başkanı Mehmet Şişek, “Ülkücü ve milliyetçi hareketin var olduğu günden bugüne, SİNOP ilimizde tarihinde ilk defa, davamız adına ne yazık ki böylesine üzücü bir zaâfiyet yaşanırken, “Bende Buradayım” diyerek SİNOP MHP MERKEZ ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan ve elini taşın altına koyan dava adamı HASAN DEMİR kardeşimi yürekten kutluyorum.

Sağ olsun, var olsun. Yolumuz bir, hedefimiz birdir. Tüm ülkücü kardeşlerimizi kucaklayarak, el ele kol kola, ÜLKÜCÜLER ZAFERE.....! “ dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2020, 19:18

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabat
Boyabat - 4 yıl Önce

İdrâk-i maâlî bu küçük akla gerekmez. / Zira bu terazi o kadar sıkleti çekmez." Biz geliyoruz Anlayın zafer inananların dır.

Ali sert
Ali sert - 4 yıl Önce

Ali çakır bir an önce istifa etmeli

banner381
SIRADAKİ HABER