MHP de termik santral istemiyor.

MHP Sinop milletvekili aday adayı Metin Oktay Fındık, partililerle birlikte Gerze Gündem’i ziyaret etti.

MHP de termik santral istemiyor.
MHP Sinop milletvekili aday adayı Metin Oktay Fındık, Sinop MHP İl başkanı İsmail Özkan, Gerze ilçe başkanı Hüseyin Yaşar ve bazı partililer Gerze Gündem büromuzu ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında konuşan Metin Oktay Fındık, AKP adaylarının dışardan geldiğini Sinop’u temsil etmediği ve seçim sonrası çantalarını alıp geldikleri yere döndüklerini söyledi.
Sinop’un 2002 seçimlerinde 148 bin seçmeni varken bu rakamın 2007’de 141 bine düştüğünü bunun da AKP’nin politikaları sonucu gerçekleştiğini belirten MHP adayı, bunu AKP’nin Sinop’a 8 yıldır hiç bir yatırım yapmamasına bağlıyor ve Sinop’un sadece genel yatırımlardan pay aldığının altını çiziyor.
Yaptığı açıklamalarda ki ana başlıklar şöyle:
“AKP Sinop milletvekili aday adaylarının Sinop’ta siyasetin tıkandığından yakınırken bunun sebebinin kendileri olduğunu saklıyorlar. Hiçbir hizmetin gelmeyişi ile bu bariz bir şekilde görülmektedir.
Sinop halkının krediler altında eziliyor. Üretim olmamasına rağmen her geçen gün ilimizde bankaların sayılarının artması aslında krediye itilen vatandaşın girdiği borç batağından pay kapma yarışıdır. MHP iktidarında önce üretime önem verilecek ve onlara pazar bulunarak vatandaşa destek olunacaktır.
İlimize yapılması planlanan termik santrallere benim gibi genel merkezimizin de karşı. Böylesi güzel cenneti bu tür yatırımlarla değil, doğasını bozmadan yapılacak yatırımlarla geliştireceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız da var.”
Daha sonra söz alan Sinop MHP İl Başkanı Hüseyin Özkan da Türk milletinin bu kötü gidişata dur diyeceğinden emin olduğunu söyledi.
Metin Oktay Fındık Kimdir?
09.11.1975 Yılı Rize İlinde doğdu.
İlk Öğretimini Sinop İli Türkeli İlçesi Kayabaşı Köyünde tamamladı.
Orta Okulu Sinop İmam Hatip Lisesinde okuduktan sonra Lise eğitimini Sinop Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliğinden 1997-1998 eğitim öğretim yılında mezun oldu.
1998 yılı Aralık ayında öğretmen olarak Karabük Aydınlıkevler İÖO atandı.
2001-2006 yılları arasında Sinop Erfelek ilçesi Yunus Emre İÖO ve Erfelek Çok Programlı Lise de görev yaptıktan sonra 2006 yılında Sinop Merkez Endüstri Meslek ve Anadolu Teknik Lisesine Coğrafya Öğretmeni olarak tayin olundu.
Halen Sinop Endüstri Meslek Lisesi ve Anadolu Teknik Lisesinde öğretmen olarak görev yapmakta olan Metin Oktay Fındık evli ve iki çocuk babası.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER