MHP İrtibat Bürosunu Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi Gerze Seçim İrtibat Bürosu 21 Şubat 2014 Cuma günü saat 13 30 da açıldı

MHP İrtibat Bürosunu Açtı

  21 Şubat 2014 Cuma günü saat 13 30 da Milliyetçi Hareket Partisi Gerze Seçim İrtibat Bürosunun açılışı yapıldı. Açılışa, MHP Sinop İl Başkanı İsmail Özhan, MHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Dursun Öztürk, MHP Gerze İlçe Başkanı Turgut Baş, Gerze Belediye Başkan Adayı Ayhan Taş, Gerze MHP il Genel Meclis Üyesi Adayı Mustafa Yoğurtçu, Dikmen Belediye Başkan Adayı Ferhat Alkan, Dikmen İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ahmet Yıldız ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını MHP Sinop İl Başkanı İsmail Özhan yaptı. Özhan konuşmasında,” Tertemiz pırıl pırıl kardeşimiz Ayhan Taş Gerze Belediye Başkan Adayı oldu. Belediye Başkanı yaparsanız Sinop kazanacak, Gerze kazanacak, Türkiye kazanacak. Biz kardeşimize kefiliz. Kardeşimizi sizlere emanet ediyorum. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Ayhan Taş konuşmasında, “Seçimler milletimize, Sinopumuz'a, Gerzemiz'e hayırlı olsun. Seçimlerin dostluk, kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyorum. Büyük adamlar büyük işlerin peşindedir. Ben idealist birisiyim. Gerze’yi belirli bir noktaya getirmek için aday oldum. Tüm çalışmalarımız Gerze’nin gelişmesi içindir.

Ben Sizlere güveniyorum. Sizler de bana güvenin. Ben tüm kesimlerin temsilciyim. Açılışımıza geldiniz için herkese teşekkür ediyorum. Dik baş, tok karın, mutlu yarın. Hoş çakalın.” dedi.

Açılış kurdelesini hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle MHP Sinop il Başkanı İsmail Özhan ve beraberindekiler kesti.

Açılış yapılan ikramlar ile son buldu.

































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 09:21
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER