MHP Sinop Milletvekili Adayının Teşekkür Mesajı

MHP Sinop Milletvekili Adayı Mustafa Meftun Çağlar, 7 Haziran Seçimleri Sonucu Teşekkür Mesajı Yayınladı.

MHP Sinop Milletvekili Adayının Teşekkür Mesajı

Sevgili Dost, Arkadaş, Hısım, Akraba, Hemşeri, Gönüldaş, Ülküdaş cümle sevdiklerim.

10 Şubat 2015 tarihinde aday adayı olarak başlamış olduğum 25. Dönem Milletvekilliği seçim dönemi 07 Haziran 2015 tarihi itibarı ile tamamlanmıştır.

Sonuçların her şeyden önce Sinop İlimize ve Türkiye'mize hayırlara vesile olmasını dilerim. Millet vekili seçilen Sayın Cengiz Tokmak ve Sayın Barış Karadeniz beyleri tebrik eder Sinop ve Türkiye'mize hayırlı hizmetler yapmalarını dilerim.

Sevgili Gönüldaşlarım,;

Yola çıkarken Önce Allah'a (C.C) sonrada beni bu göreve layık gören ve teşvik eden Ülküdaşlarıma güvendim. Çok şükür kazasız belasız, kimseyi kırmadan ve incitmeden bir seçim sürecini tamamladık. Bu süreçte işin başından itibaren bizimle olan İl, İlçe, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları hasılı kelam tüm teşkilat mensuplarımıza, İl Başkanımız Ceyhan Demir hocamızın şahsında şükranlarımı arz ediyorum. Yola çıkarken bana yoldaşlık eden Emin Kuru hocama, Metin Süren kardeşime ve son ana kadar çok büyük bir özveri ile bana tüm desteğini veren Milletvekili adayımız Rahmi Öztürk ağabeyime de şükranlarımı arz ediyorum. Bu süreçte gönlü bizimle olan, bizi destekleyen, bize güvenen herkesten Allah (C.C) razı olsun.

Burada işin başında da birçok defalar söylediğim gibi, “Sefere talip olup Zaferin Allah'tan Olacağına” olan İnancımızı hiç bir zaman yitirmedik. Yine süreç içerisinde bir çok defalar söylediğim gibi bu işin sonunda kazansam da kazanacaktım, kaybetsem de kazanacaktım. Nitekim de öyle oldu Milletvekili seçilemedim ama kazandım. Nasıl mı kazandım, gönüller kazandım, yeni yeni dostlar kazandım. Ama benim için en önemlisi 7 yaşında sevdalandığım Ülkü denen Nazlı Gelinin, O Nazlı çiçeğin bayraktarlığını yapabilmek hayatımın belki de en anlamlı, en şerefli, en onurlu görevi idi. Aday Adayı iken dahi nefsi anlamda tatmin olmuş, teşkilatlarımızın bize vereceği ya da vermeyeceği her türlü duruma rıza göstereceğimizi söylemiştik. Teşkilatımız bizi Sinop İlimiz de 1. sıraya koyarak ziyadesi ile onurlandırmış ve sahaya sürmüştür. 3 Hilalli Al Sancağımızı Sinop Burçlarına dike bilmeyi çok istedik, çok çalıştık, çok çabaladık. Ancak olanda hayır vardır ve sonuçta Sinop İlimizden Milletvekili seçilemedik.

Bu sonuç ile ilgili kişisel tespitim şudur. 04 Haziran 2015 tarihli Facebook profilimde ve Boyabat İlçemizde yayın yapan İnternet Gazetelerimizden yapmış olduğum basın açıklaması ile bu durumu ön görmüş ve özellikle Boyabat, Durağan ve Saraydüzü bölgesindeki hemşerilerimizi uyarmıştım. Ancak görünen o ki hemşerilerimiz MHP' nin vekil çıkartabileceğine değil de, AKP' nin 2-0 yapabileceğine inanmış ve sonuç olarak bize umduğumuzun altında oy vermişlerdir. Hemşerilerimiz bizi sevmiş ama oylarını vermemişlerdir. Biz takdire İnanan İnsanlar olarak sonuca razıyız ve ancak bundan sonrası için hayır dileriz. Bu vesile ile tüm hemşerilerimden 04 Haziran 2015 tarihli açıklamamı bir kez daha okumalarını ve üzerinde düşünmelerini istiyorum. Ayrıca son derece samimi ve doğruları ifade eden açıklamamı Şark kurnazlığı yaptığını zannederek çarpıtan, manasını değiştirerek yayınlayan ve bu vesile ile kamu oyunu yanlış yönlendiren kişi ya da kişileri de Allah 'a (C.C) havale ediyorum.

Sonuç olarak İnanmış olduğum davamın, Türk-İslam Ülküsü'nün bir neferi olarak bundan sonrada yolumda yürüyeceğim. İlkelerim ve Ülkülerim den Allah'ın (C.C) izni ile asla ayrılmayacağım. Allah (C.C) bizleri her daim Yezitlere karşı Hz. Hüseyin'in yanında saf tutanlardan eylesin.

Saygılarımla

Mustafa Meftun Çağlar

MHP Sinop Milletvekili Adayı

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2015, 14:29

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER