MHP’de neler Oluyor

MHP eski Sinop İl Başkanlarından Mehmet Şişek kongre süreci ile ilgili sosyal paylaşım sitesinden bir dizi iddialar ortaya attı.

MHP’de neler Oluyor

Şişek’in iddiaları:

Değerli dava arkadaşlarıma ve Sinop kamuoyuna duyurulur. 08.07.2020 çarşamba günü, kongreler süreci münasebetiyle, il başkanlığında yapılan ilçe başkanları toplantısında, MHP SİNOP il başkanı Ali Çakır tarafından alınmaya çalışılan bir dizin kararları, yorumsuz olarak sizlerin takdir ve bilgisine sunuyor ve diyorum ki; sonuna kadar devam. Adamsan; mertçe çıkacaksın karşımıza. Kim kimi yıkarsa. Yiğit olan er meydanından kaçmaz. HODRİ MEYDAN...!
Saygılarımla.
Alınmaya çalışılan kararlar;

  1. Tüm ilçelerde kongreler ilçe binalarında yapılacaktır.
  2. Kongrelere, o ilçenin parti üyesi haricinde hiç kimse parti binasına alınmayacak, gerekli kontrol ve denetimi kolluk kuvvetleri yapacaktır.
  3.  Hiçbir ilçe kongresinde kürsü konuşması yapılmayacaktır.
  4.  İki ilçemizde kongre yapılmayacaktır.

Bu sebepten dolayı;

Mevcut ilçe başkanı kardeşlerimize de Açık çağrımdır; dik durun kendinize yakışanı yapın...! Birde; suya sabuna dokunmayan, elini taşın altına koymaktan imtina eden, süreci uzaktan takip ederek herkese mavi boncuk dağıtan bazı kardeşlerimiz var....! Aklımızla alay etmeyin. zamanı gelir harmanda ettiğiniz, sofrada önünüze gelir. Taraf olmayan, bertaraf olur. Demedi demeyin....!

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz
Yavuz - 4 yıl Önce

hangi çatı altında hangi davanın kavgasını yapıyorsunuz?
bu işler ilçede, ilde yapılacak kavgalar değil.
he illa ki bu kavgayı verecekseniz ilk önce en tepeden başlayacaksınız...
saygılar

Fatih bozkurt
Fatih bozkurt - 4 yıl Önce

. Mevcut yönetim acilen görevden uzaklaştırılmalı Bu yönetim ile Sinop'ta MHP hiçbir yere gelemez Mehmet Başkanım dedikleri sonuna kadar doğrudur katılıyoruz genel merkez gereğini bir an önce yapmalı

mustafa
mustafa - 4 yıl Önce

bana sorarsanız kavga etmeyinde akp de yerinizi kapın

banner381
SIRADAKİ HABER