MHP’nin Adayı Yıldız

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Dikmen İl Genel Meclis Üyesi adaylığını açıklayan Ahmet Yıldız, "MHP yerel seçimlere damgasını vuracaktır" dedi.

MHP’nin Adayı Yıldız

Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis adayı olan Ahmet Yıldız ise yaptığı açıklamada, "Ben Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe teşkilatında uzun yıllardan beri çeşitli görevler üstlenmiş olup partim ve teşkilatıma hizmet ediyorum. İl genel meclis üyesi olmak için MHP Dikmen İlçe Başkanlığından istifa ederek bugün MHP Dikmen İl Genel Meclisi Adaylık dosyamı İlçe başkanımıza teslim ettim. Davamızın gereği, gece gündüz demeden kapı kapı dolaşmaya, hizmet etmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.

1957 yılında Dikmen Büyükkızık köyünde doğdum. Bende köyden gelen bir insanım. Köylerimizde yaşanan sorunların hemen hemen hepsini biliyorum. Köylülerimizin sorunlarını çok iyi bilen birisi olarak, hiçbir çıkar gözetmeden çözümler için çalışacağım” dedi.

Ahmet Yıldız Kim?

1957 Dikmen Büyükkızık Köyü doğumlu olup aynı köyde İlkokulu bitirmesinin ardından 1977 yılında vatani görevini yapmak üzere askere gitti. 1979 yılında vatani görevini tamamlamasının ardından köyüne dönerek 1984 yılında köy halkının isteği üzerine Büyükkızık Köyü muhtarlığına aday oldu. Muhtarlığı kazanan yıldız 3 dönem üst üste seçilerek 1999 yılına kadar köyüne hizmet etti. 1999 yılında kendi isteği ile muhtarlığa aday olmadı. 2004 yılında köy halkının isteği ile tekrar aday olan Yıldız seçimi kazanarak 2009 yılına kadar sürdürdüğü muhtarlık görevini Dikmen halkının yoğun isteğiyle muhtarlığa değil AK Parti Dikmen İl Genel Meclis Üyesi adayı oldu. 2009 yılında Dikmen İl Genel Meclis Üyesi seçilen Ahmet Yıldız 1 dönem görevini yaptıktan sonra gençlik yıllarını geçirdiği MHP den 2014 Yılında Dikmen İl Genel Meclis Üyesi adayı oldu. 300 oyla seçimi kaybeden Yıldız aynı yıl MHP Genel Merkezi tarafından Dikmen İlçe Başkanlığına atandı. Atandığı günden bu güne kadar partisini daha da güçlendiren Yıldız 2019 yerel seçimlerinde yeniden Dikmen İl Genel Meclis Üyeliğine aday oldu.

Yıldız evli olup 4 çocuk babası.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 11:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gültekin duru
Gültekin duru - 5 yıl Önce

Tebrikler şimdiden başarilarr

yilmaz yildiz
yilmaz yildiz - 5 yıl Önce

abimin herzaman yaninda olduk ve olacagiz abime yeni alacagi gorevinde herzaman basarilar dilerim yolun acik olsun abi

..
.. - 5 yıl Önce

Allah böyle namussslu adamları başımızdan eksik etmesin....kendisini çok çok iyi tanırım.bölgenin orranın çocuğudur...

banner381
SIRADAKİ HABER