Milletin Adamı Kim?

AK Parti MKYK Y. Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş 21 Temmuz 2014 Pazartesi Kanal 5 Televizyonunun “Gündem Ankara” adlı programına konuk oldu.

Milletin Adamı Kim?

  Türkiye gündemini geniş hatlarıyla değerlendiren Maviş, özellikle İsrail’in Filistin’de uyguladığı vahşet ve önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili dikkat çekici analizlerde bulundu.

İSRAİL SOYKIRIM UYGULUYOR

İsrail’in Filistin halkına yönelik başlattığı operasyonu adeta soykırım olarak niteleyen Maviş, “Filistin’de meydana gelen vahşetin, Hitler’in Yahudilere uyguladığı katliamdan ne farkı var?” diye sordu. İsrail’in savaş suçu işlediğinin altını çizen Maviş, kimyasal silahlarla Müslümanların şehit edildiğini söyledi.

Dünya Müslümanlarının Filistin meselesi noktasında, birlikte hareket edemeyişlerini de eleştiren Maviş, “Her gün dünyada 1000’e yakın Müslüman ölüyor” dedi.

MİLLETİN ADAMI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerini de değerlendiren Maviş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halkla iç içe olduğunu, milletin problemlerini, mutluluklarını, üzüntülerini paylaştığını, millet gibi düşündüğünü ve yaşadığını, bu sebeplerde halkın teveccühüne mashar olduğunu vurguladı.

102 Yaşındaki ninenin kefen parasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bağışlamasını da değerlendiren Maviş, işte bu hissiyat milletin Başbakana olan inancının tam da göstergesidir. Bağışlanan meblağın miktarından ziyade muhteviyatını oluşturan anlamın çok büyük olduğunun altını çizen Maviş, milletin taşıdığı bu inançla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çok rahat Cumhurbaşkanı olacağını ifade etti.

MİLLET MUTLAK İTAAT İSTEĞİNİZE RAZI OLMAZ

EKMELEDDİN İHSANOĞLU’nun cumhurbaşkanlığı adaylığını da değerlendiren Maviş;  “Ekmeleddin Bey, Cumhurbaşkanı adayı olmadan önce CHP VE MHP kurmaylarına İslam işbirliği teşkilatı GENEL SEKRETERİ kimdir? deseniz, inanın Ekmeleddin Bey’in ismini birçoğu zikredemezdi” dedi. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun millet nazarında karşılığının olmadığını dolayısıyla da tepeden inmeci bir bakış açısıyla Cumhurbaşkanı yapılmaya çalışıldığının altını çizen Maviş, “millet yine her zaman olduğu gibi cevabını en sert bir şekilde sandıkta verecektir” dedi.

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde söylediği “Tıpış tıpış gidip oylarınızı vereceksiniz” sözleri kendisine hatırlatıldığında ise; “Bizi hep biat kültürü ile suçlarlardı, biat aslında CHP’lilerin bilmediği bir şeydir. Biat aslında temel ilkeler üzerine sözleşme anlamına gelir. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu biat bile istemiyor, Kemal Kılıçdaroğlu mutlak, tartışmasız bir itaat istiyor. Milletvekillerinden kulluk kölelik istiyor. Biz CHP yi demokrasi tartışmalarının yoğun olduğu, bireylerin kendi özgür iradelerini kullanan bir parti bilirdik ama Kemal Kılıçdaroğlu partiyi kul ve köleler partisi haline getirmeye başlamış, hayırlı uğurlu olsun ne diyelim” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 12:59
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER