Milliyetçi Hareket Partisinde Hareket Başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Mesut Türker, 4 Kasım tarihinde yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultay’ının Türk Milleti ve MHP adına bir milat olacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisinde Hareket Başladı.

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Mesut Türker, 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultay’ına hazırlık aşamasında Türkiye turuna çıktı. Tüm illeri tek tek dolaşan Başkan Adayı Mesut Türker’in 36. durağı ise Sinop oldu. Sinop gezisi kapsamında MHP İl binasını ziyaret eden Türker, burada MHP İl Başkanı İsmail Özhan ile bir araya geldi. Burada konuşan Türker, 4 Kasımda yapılacak Kurultayın Türk Milleti ve MHP adına bir milat olacağını söyledi.

Türker, o günden sonra da partisinin iktidar koşusunun başlayacağını belirterek, “Ben 4 Kasımda yapılacak kurultayımızın da Türkiye genelinde çok güzel geçeceğini düşünüyorum. O kurultay Türk milleti adına hareketimiz adına bir milat olacağını düşünüyorum. O günden sonra da partimizin iktidar koşusu başlayacaktır. Şu yaşananlara bakacak olursak artık Milletin Milliyetçi Hareket Partisi’nden başka adresi yoktur. Milli siyaset anlayışının tek adresi herkesin bildiği gibi partimizdir. Ülkemizin, partimizin iktidarına o kadar çok ihtiyacı var ki daha fazla gecikme ülkemizi ve devletimizi çok büyük sıkıntılara sokacaktır.” Dedi.  

Bugün Sinop’ta Ülkücü harekete karşı büyük ilgi olduğunu ifade eden Mesut Türker, “Özellikle Sinop 68 kuşağı olarak çok önemli illerimizden birisiydi. Belki geçmiş yıllarda bizim hareketimize karşı pek sıcak bakmamıştır. Ama bugün görüyoruz ki ülkücü hareket Sinop’ta da ilçelerinde de halkımız tarafından büyük ilgi görmekte. Ben inanıyorum ki önümüzde ki zamanlarda yapılacak yerel seçimlerde ve daha sonra ki yapılacak genel seçimlerde Sinoplu vatandaşlarımız Milliyetçi hareket Partisine büyük destek verecek. Milliyetçi hareket partimizin başarısında yer alan önemli illerimizden olacak diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.  



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2012, 22:07
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER