Mücadeleye Devam

Yüksek; “Masumiyet Karinesi İşe Yaramaz Buna Karşı Mücadeleye Devam!” dedi

Mücadeleye Devam

Gerze’li İş Adamı Hüseyin Yüksek bir mesaj yayımlayarak, ' Fetöcülerin masumiyet karinesi işe yaramayacak, mücadelemize devam edeceğiz' dedi.

Geçtiğimiz günlerde ' Fetö ile mücadelede sessiz ve seyirci kalan Fetö destekçisidir' çıkışı ile adından söz ettiren Eski Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek; Devletin bekası, Milletimizin refahı için ve Fetö ile mücadele de kanımızın son damlasına kadar mücadelesini sürdüreceğinin altını çizdi.

Hüseyin Yüksek mesajının devamında ise şunları söyledi; ' Fethullahçı terör örgütünün Ülkemize ayar vermeye çalışmasına en güzel cevabı Milli irade verdi. Milli iradenin Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan güveni ve yine Cumhurbaşkanımızın dirayetli, istikrarlı duruşu sayesinde Ülkemize ayar vermeye çalışanlara hakettikleri ayar verilmiştir.

MASUMİYET KARİNESİNE KARŞI DURACAĞIZ!

Fetö terör örgütünün 15 Temmuz'dan sonra bürünmeye çalıştığı masumiyet karinesi alenen ortadadır. Bu kendini bilmez bürünüş öyle bir hal aldı ki, daha yargı kararını vermeden, sanıklığı düşürülmeyen fetö şüphelileri hakkında bazı kimseler 'yargı kararını verdi, herşey güzel olacak' gibi ifadeler kullanabildiler. Son dönemde vuku bulan hadiseleri göz önünde bulundurduğumuz da, adaletin kısa zamanda tecelliyatını görüyoruz.
Çocuklarımızın, gençlerimizin yarınları için, Ülkemizin gelişebilmesi ve şer odaklarına karşı mücadelemiz kanımızın son damlasına kadar devam edecek, bundan kimsenin en ufak şüphesi dahi olmasın'

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER