Nazım Maviş;” 1 Kasımda Gerze’den Çok Umutluyum”

Seçim gezileri nedeniyle ilçemizde bulunan AK Parti Milletvekili Adayı Nazım Maviş gazetemizi ziyaret etti.

Nazım Maviş;” 1 Kasımda Gerze’den Çok Umutluyum”

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Erken Genel Seçimlerine AK Parti 1. Sıra milletvekili adayı olarak girecek olan Nazım Maviş seçim gezileri nedeniyle bulunduğu ilçemizde, gazeteniz Gerze Gündem Haberi ziyarette bulundu.

Beraberinde AK Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma, AK Parti Dikmen Eski İlçe Başkanı ve eski İl Genel Meclisi Üyesi Murat Akçaoğlu ve partililerle birlikte gazetemize gelişlerinde Maviş’i gazetemiz imtiyaz sahibi Mustafa Yoğurtçu karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, 1 Kasım seçimleri ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Nazım Maviş; “ özellikle şunu belirtmek istiyorum, bu seçimlerde Gerze halkının partimize teveccühlerinin artacağı ve desteklerini daha yoğun bir şekilde sunacaklarını umut ediyorum. Bunu her gittiğimiz yerde gördüğümüz sıcak ilgiden güç alarak söylüyorum. 1 Kasım seçimlerinden partimizin başarı ile çıkması kadar, içinde yaşadığımız süreç değerlendirildiğinde ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlayacak bir sonuca ulaşılması da hayati önem arz ediyor. Vatandaşlarımızın sağduyusuna güveniyorum, onların en doğru tercihi yapacaklarına olan inancım ise tamdır” dedi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş ayrıca, önceki gün geçirdikleri trafik kazası ile aramızdan ayrılan ve cenaze merasimlerine bizzat katıldığı hemşerilerimiz Rüştü Duru ve Abdullah Baguç’a da Allahtan rahmet ve geride bıraktığı acılı ailesine başsağlığı diledi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 12:17

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 9 yıl Önce

nazim mavi̇ş beye si̇noipun evlatlari olan tüm si̇yasi̇ parti̇leri̇mi̇zn adaylarina si̇nop ve si̇noplular adina Allahdan hayırlı olmasını temenni ediyorum...sinopdaki tüm adaylar bizlerin içinden çıkmış hepside güzide, efendi insanlardır....onların kazanması sinop ve sinoplunun kazanmasıdır...yeterki secimler;;medeni,hoş görü,birlik ve beraberlğimize yakışacak bir şekilde gitsin, ve öylece bitsin..sonuçlansın....sakın olaki;,;birbirimizi inçitmeyelim,,,yarın yine yüz yüze bakacağımızı, düğünlerimizde neşemizi, cenazlerimizde acılarımızı bizden başka kimselerin paylaşamayacağını iyi bilelim...etik olan ne varsa medenice ve sinoplunun şi,arına yakışor bir secim olması temenni ve dilaklerimle başarılar diliyor, saygılar sunuyorum... bizim;;bizden başka sevenimi

banner381
SIRADAKİ HABER