Nihat Erdal Atandı

Gerze CHP İlçe Başkanı ve yönetim kurulundan 9 kişinin istifası ile düşen yönetim sonrası yeni ilçe başkanı atandı.

Gerze Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyelerinin seçim müdürlüğüne teslim edilmesinin hemen ardından İlçe Başkanı İlknur Kara ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Fahrettin Ergün, Sinan Büyük, Sakinur Kökdemir, Taner Çellek, Celal Özdemir, Alaattin Ünal, Mustafa Ünal Tiryaki, Zühal Tuzcuoğlu, Erdal Ergün’ün istifalarından sonra harekete geçen teşkilat 26 Şubat 2019 Salı bu gün saat 13 00 da boşalan koltuğa Nihat Erdal'ı atadı.

CHP İlçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksek, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı: Nihat Erdal

Yönetim Kurulu:

  1. Kemal Tokur (Esnaf)
  2. Sebahattin Belovacıklı (Emekli İşçi)
  3. Hüseyin Şahin (Emekli Öğretmen)
  4. Erol Metinkaya (Emekli Öğretmen)
  5. Çağla Mutaf (Esnaf)
  6. Onur Mızraklı (Esanaf)
  7. Kamer Yıldız Beşcanlar (Ev hanımı)
  8. Nurcan Baydur (Emekli)
  9. Fatma Sarıkaya (Emekli Öğretmen)
  10. Nuriye Şanlı (Emekli Öğretmen)
  11. Yaşar Aşıcı (Esnaf)
  12. Alp Arslan (Esnaf)

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2021, 11:47

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 5 yıl Önce

atanan yeni yönetim kurulunu kutlarım. çok zor dönemde göreve gelen tüm yönetim kurulunda görev alan, başta başkan ve üyelere başarılı olmalarını dilerim... gerek ilçe binasının,gerekse,ilçe parti seçim bürosunun 24 saat açık tutulmasını ve hemen her saatin oy verecek seçmenlerle birlik, beraberlik ve diyalog halinde geçirmelerini dilerim...küskünlüklere,dargınlıklara ara verilmesini bunların seçim sonuna bırakılmasını önermekteyim...yarış çok zorlu geçeceği hiç unutulmamalıdır! zamanın her dakikası boşa harcanmamalı, seçmenleri kırıcı eleştirilerden uzak tutmaya çalışmalıdır! zaman çok değerlidir! geçmiş geçmişte kalmalı, gelecek güzel günlere sahip çıkabilmek için projeler gerze halkının istekleri ile mutlaka örtüşmelidir! yapılması mümkün olmayan vaatlerin verilmesinden kesinlikle vaz geçilmelidir! tüm partililere başarılı olmalarını ...yılmadan,korkmadan ve ödün vermeden çalışanlar; mutlaka karşılığını alacaklardır!

YILMAZ
YILMAZ - 5 yıl Önce

hayırlı olsun hocam yönetim çok güzel . herkese hayırlı uğurlu olsun.

Ahmet ince
Ahmet ince - 5 yıl Önce

CHP sinde guzel hareketler oluyor Tebrikler ben nacizane gördüğüm kadarıyla Başkan adaylarindan SENGUL şahin ve FEHMİ kirazı yonitimde goremedim neden Acaba??

banner381
SIRADAKİ HABER