Partimiz Açıktır Açık Kalacak

Gerze AK Parti Üyesi Ajnan Küçük partimiz açıktır açık kalacak dedi.

AK Parti Gerze İlçe Başkanlığından istifa ettirilen Tahsin Bayrak ve yönetim kurulunun ardından Gerze AK Parti İlçe Binasının kapalı olduğu yönünde çıkan haberler doğrultunda yönetim kurulundan istifa eden eski ilçe yönetim kurulu üyesi Ajnan Küçük yerel haber sitelerinde çıkan haberleri yalanlayarak sözlerine şöyle devam etti. istifaların ardından AK Parti İl Başkanı Ali Çöpcü bey beni görevlendirilmiş olup partimiz sabah 9 00 akşam 17 30 a kadar halkımıza açıktır. Yerel haber sitelerinde çakan haberler asılsız olup genel merkezimiz tarafından yeni atanacak olan ilçe başkanı görevine başlayana kadar nöbetine devam edeceğini söyledi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2018, 23:00

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nuh Peynirci
Nuh Peynirci - 6 yıl Önce

millet artık uyandı. binayı açık tutup boşuna elektrik harcamayın. kiraya verin ve gelirinide fakir fukaraya dağıtın. belki yediğiniz kul hakları hesabınızdan biraz düşme olur...

istanbullu
istanbullu - 6 yıl Önce

beraber yola çıktığın arkadaşlarını niye sattın ajdan. makam mevkiler geçicidir.dostluklar bakidir. ama sende suç yok. suç onlarda kimin ne olduğunu araştırmadan yönetime alırlarsa böyle olur sonuç.

İstanbuldan köyüme gerzemize
İstanbuldan köyüme gerzemize - 6 yıl Önce

İnce eleyip sık dokuma denen bir ata
Sözü vardır ,
Biraz siyasetde zahmet çekmiş olmalı
Geçmişi temiz arkadaşlarla yürümeli ,
Koltuk için makam mevki için deyil Gerze'mize ve köylerimize hizmet yağmuru yağdırmalı durmak yok yola devam ,

banner381
SIRADAKİ HABER