Salı Günü Yapacak

Ak Partili Nazım Maviş, Adaylık Başvurusunu Salı günü yapacak.

Salı Günü Yapacak

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş 2015 seçimlerinde Sinop’tan milletvekili olmak için yola çıkıyor.

Nazım Maviş, 17 Şubat Salı günü Saat: 18 00 da, AK Parti Sinop İl Başkanlığını ziyaret ederek milletvekili adaylık başvurusunu gerçekleştirecek.

Maviş, adaylık başvurusu sırasında, neden aday olduğu ve milletvekili seçildiğinde SİNOP İçin yapmayı düşündüğü çalışmalar hakkında basına açıklamalarda bulunacak.

 

NAZIM MAVİŞ Kim?

Nazım Maviş 1971 yılında Sinop-Boyabat’ta doğdu.

Babası Rasim Bey Durağan’ın Bayat Köyünden, annesi Mesude Hanım ise Saraydüzü’nün Yukarı Akpınar köyünden.

Evli olan Nazım Maviş’in öğretmenlik yapan eşi Çiğdem Hanım da Sinop’un Türkeli ilçesinden. Maviş çiftinin 3 çocuğu var.

Nazım Maviş, 1989 yılında Boyabat İmam Hatip Lisesi’nden, 1993 yılında da Gazi Üniversitesi Kamu Yönetiminden mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. Halen Hacettepe Üniversitesinde Siyaset Bilimi Ana Bilim Dalında doktorasını sürdürüyor.

Maviş, gençlik yıllarından itibaren Sinop ve Ankara merkezli birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yaptı. Milli Gençlik Vakfı (MGV) Ankara İl Başkanlığı ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Maviş, halen Birlik Vakfı Ankara Şubesi Başkan Yardımcısı ve MÜSİAD Ankara Şubesi Eğitim ve Danışmanlık Sektör Kurul Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.

AK Parti Siyaset Akademisinde “Demokrasi ve İnsan Hakları” “Deneyim ve Vizyon Paylaşımı” başlıklı dersler veren Maviş’in yayımlanmış bir kitabı bulunmaktadır. Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisinde Madde Yazarlığı da yapmış olan Maviş’in Yeni Şafak Gazetesi başta olmak üzere günlük gazeteler ve dergilerde yayımlanmış siyasi-sosyal içerikli makaleleri bulunmaktadır.

AK Parti kongresinde MKYK yedek üyeliğine seçilen Nazım Maviş, aynı zamanda AK Parti Yerel Yönetimler Başkan yardımcılığı görevini de yürütüyor.

Gençlik ve eğitim konularında da araştırmaları bulunan Maviş, Türkiye çapında eğitim ve yayıncılık alanında hizmet veren bir şirketler grubunun ortağı ve yönetim kurulu üyesi.

Nazım Maviş’in en büyük hayallerinden biri Sinop’un ‘marka şehir’ haline gelmesi.

 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 13:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER