Şengül Çalışkan Şahin’de Adaylığını Açıkladı

İlknur Kara’dan sonra Şengül Çalışkan Şahin’de CHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şengül Çalışkan Şahin’de Adaylığını Açıkladı

CHP’de kongre tarihinin belirlenmesi ile birlikte adaylar birer birer ortaya çıkmaya başladı.

Dün halen mevcut başkan İlknur Kara’nın yeniden CHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklamasının ardından, bugün de ilçemizde uzun yıllardır CHP çatısı altında siyasi yaşamını sürdüren Şengül Çalışkan Şahin CHP Gerze İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şahin gazetemize yaptığı kamuoyu açıklamasında adaylığını;

 

“Özgürlük önce düşünce özgürlüğü ile başlar. Düşüncelerimiz toplumsallaşma bağlarımızdır. Bu bağlar sayesinde insanlar ortak ülküler, ortak çıkarlar içinde birleşip bütünleşebilirler. 

Bu düşünce ve görüşlerimin ışığında, 30 yıldır CHP’nin tüm seçim çalışmalarında gereken sorumluluğu alarak partili üye olarak görevimi elimden geldiği ölçüde yaptığımı sanıyorum. Ayrıca uzun yıllar, Termik Santral Karşıtı Platformun verdiği görevleri tüm katılımcı ve mücadeleci arkadaşlarımın destekleri sayesinde özveri ve sorumluluk duygusu ile layıkıyla yaptığım düşüncesindeyim.

Bundan böyle, enerjimi, birikim ve deneyimlerimi sunabileceğim son derece onurlu bir makam olarak gördüğüm Gerze CHP İlçe Başkanlığı görevine talibim…

Yıllardır gönül birliği içinde CHP’ne birlikte hizmet verdiğim partililerimin tercihlerini şahsımdan yana kullanmaları durumunda bu görevi büyük bir onur ve en üst düzeydeki sorumluluk bilinci ile yürüteceğimin bilinmesini, CHP için en iyisini sunma çabaları ile yola çıktıklarına inandığım tüm aday ve adaylara başarılar dileklerimi kamuoyuyla paylaşıyorum. Saygılarımla”  ifadeleri ile açıkladı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 11:18

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Tekneoğlu
Ahmet Tekneoğlu - 8 yıl Önce

umarım siz seçilirsiniz, bu partinin çıkış yolu gençlerdir.

gerzeli
gerzeli @Ahmet Tekneoğlu - 8 yıl Önce

sayın tekneoğlu; çıkışyolu gençler derken anlamadım,hangi gençlerden bahsediyorsunuz?sizin için genç ifadesi neyi anımsatıyor acaba?

gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

sayın tokmak; şuna emin olun sizden fazla gerzeliyim dir.yazınızda hep bayanları ön plana çıkartma gayretinizi anlamış değilim.iknur ve şengül hanım bu göreve talip olmaları erkekleri nasıl geride bıraktığını düşünmenize neden olmuştur anlamış değilim.hem cinslerinize hakaret değil eleştiri olduğunu söyleyen siz erkek değilmisiniz.o zaman siz aday olun.. ben diyorum ki eskiler kenara çekilsin yenilere yol versinler,gerzede chp denilince neden aynı yüzler hep akla gelir ki ! bence gerze de chp nin bir patlama yapabilmesi için hatta sağ partiden bile oy toplayabileceğini düşündüğüm 2 adam gibi adam dürüst,beyefendi kişi vardır.1.ahmet şahin 2.necmettin çakır bunların haricindekiler bu partiye hiç bir şey verebileceğini düşünmüyorum.

Ali Vacit Tokmak
Ali Vacit Tokmak - 8 yıl Önce

gerze chp örgütünde değişim ve dönüşüm yaşanmakta olduğunu görmekteyim.şimdiki ilçe başkanı i̇lknur kara tekrar aday. bir başka bayan aday, şengül çalışkan şahin de aday olduğunu açıkladı. bu oluşum gerze siyasi tarihinde chp içinde ilk defa oluyor.her iki aday erkekleri çok gerilerde bıraktıkları ve örgütlü mücadelede önde ve de yürekli oldukları için kutlar başarılı olmalarını dilerim.chp ilçe örgütünün kadın başkan adayları, ilçemizdeki diğer partilere de ilk örnek olmalarından dolayı ayrıca yürekten onları alkışlıyorum. her ikinizin de yolunuz açık ve aydınlık olsun...

gerzeli
gerzeli @Ali Vacit Tokmak - 8 yıl Önce

sayın tokmak; değişim derken sanırım chp içinde bulunan erkeklere biraz hakaret etmişsiniz sanırım.(buna sizde dağilsiniz) ayrıca değişim erkekten kadına değilde şahıs değişikliği olsa bana göre daha iyi olurdu.yıllardır bakıyorum chp denilince hep aynı yüzler aynı kadrolar.kardeşim bu chp de başka adam mı kalmadı neden birlierinin önünü açmıyorsunuz.neden bu eski zihniyet kenara çekilip gelen ekibe dışarıdan destek olmuyor.bu 2 aday daha önce yıllardır yönetimde yer almadı mı.bu afayla giderseniz gerzede belediye seçimleri dışında hiç bir seçim kazanamazsınız bunu görün artık.sayn kara milletvekilini biz çıkarttık ibaresi kullanmış çok güldüm.lütfen ama lütfen artık şapkanızı önünüze koyup düşünme vakti gelmiştir .saygılarımla !

Ali Vacit Tokmak
Ali Vacit Tokmak - 8 yıl Önce

benim bildiğim gerzeli adını çekinmeden yazar.gerzeli rumuzunu yazmaz.siz bay çakma gerzeli olmalısınız.ben orada erkekleri eleştiriyorum.hakaret etmiyorum...anlamadan ahkam kesmeyin!..

kana
kana - 8 yıl Önce

şengül daha iyi olur yüzde 60 lik oranla kazanır

adıvar
adıvar - 8 yıl Önce

nur kara ve yönetimi gidiyor. hdpli grup yönetimi alıyor. belediye başkanı uyuyor. akplilerin ağzının suyu akıyor. bizi her belediye seçiminde destekleyen mhpliler artık desteklermi sanıyosunuz belediye başkanı bunu görmüyor resmen uyuyor. akpnin 3 yıl sonraki belediye başkanlığı zaferini üzülerek şimdiden kutluyorum.

Ahmet Tekneoğlu
Ahmet Tekneoğlu - 8 yıl Önce

gerzeli̇,

önce kendi̇ adini ve sonra kendi̇ fi̇kri̇ni̇ yazma cesareti̇ göster. sonra başkalarinin yorumuna cevap hakkin olsun.

esnaf
esnaf - 8 yıl Önce

sevgili chpl,ler ılknur kara harbi chpli diğerleri cakma sadece cıkarları için secilmek istiyorlar arkadan dedikodu yaparak bu işler olmuyor neymiş efendim ilknur hanım köylüye daha fazla ilgi gösteriyormuş o koylu insan değilmi insanlaara tepeden bakmayı ne zaman bırakırsanız o zaman işte chpli olursunuz diger partililere bakın hepsi ilçe başkanlığında zengin oldu ilknur karanın şimdiye kadar neyi omuş bırakın kim ne isterse o olsun birilerinin üstüne çıkarak yol almayın inerken onlara rastlacaksınız sagılar


banner381
SIRADAKİ HABER