Şensoy Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Gerze AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı için Cevat Şensoy aday adaylık başvurusunu yaptı.

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri Gerze Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Emekli öğretmen Cevat Şensoy 13 Kasım 2018 Salı saat 19 00 da Gerze AK Parti İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’e aday adaylık dosyasını vererek başvurusunu resmen yapmış oldu.

Gerze Belediye Başkanı aday adayı Emekli öğretmen Cevat Şensoy aday adayı başvurusunu, arkadaşları ve akrabalarıyla beraber gittiği aday adaylık başvurusunda ilçe başkanlığında Gerze AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma yönetim kurulu ve partililer karşıladı.

AK Partide 06 Kasım 2018 başlayıp 16 Kasım 2016 Cuma gününe kadar uzatılan aday adaylık başvurusu sürecinde 2008 yılında Ak Parti Teşkilatına üye olan ardından 2009 ve 2014 yılı yerel seçimlerinde çevresinden gelen talepler doğrultusunda Gerze Belediye başkanlığına aday adayı olduğu söyleyen Emekli öğretmen Cevat Şensoy, “Şuan yine çevremden gelen istek ve talep dolayısıyla tekrar Gerze Belediye Başkanlığını AK belediyecilikle buluşturmak adına aday adayı oldum. Bu sefer kesin gözüyle bakıyoruz, bu işin başka çaresi yok. Ak Parti İnşallah bizimle başarıyı elde etmiş olacak.

Boyabat, Türkeli, Ayancık belediyelerinin başarılı çalışmaları, kazanımları önümüzde duruyor. O halde neden biz Gerze olarak iktidar partisinin nimetlerinden faydalanmayalım. Herkes Gerze’ye geliyor, hala bir plajımız yok, Gerze dışından ilçemize yemek yemeye geliyorlar ama vatandaş istediğini bulamıyor ve akşam Sinop a gidiyor. Bu böyle olmaz buraya yatırım istiyorsak Gerze’yi ak sevdayla tanıştıracağız. Daha iyi bir hizmet, daha iyi bir Gerze istiyorsak, buranın Ak Partiye ihtiyacı var. Diyorlar ki Belediye Başkanın kapısı açık. Buradan sizlere soruyorum lütfen söyler misiniz bugün hangi resmi dairenin kapısı kapalı? Bugün Kaymakamın dahi kapısı açık, rtık kapalı kapılar o eski komünist sistemlerde kaldı.” Dedi.

Emekli öğretmen Cevat Şensoy konuşmasının ardından aday adaylık dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’e teslim etti.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 12:44

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzelinin hası
Gerzelinin hası - 5 yıl Önce

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış kaç kez aday adayı oldun boyunun ölçüsünü alamadın anlaşılan BELEDİYE BAŞKANI OLMAK EMEKLİLER LOKALİNDE TAVLA OYNAMAYA BENZEMEZ BELEDİYEYİ EMEKLİLER LOKALİNE ÇEVİRDİ ZATEN MALUM ZAT GENÇ DİNAMİK TECRÜBELİ BELEDİYECİLİKTEN GELEN DOĞA BAŞKANIN ARKASINDA DURUNDA SEÇİM KAZANIN!!! Koltuk sevdasını değil dava sevdanızı gösterin!!!

banner381
SIRADAKİ HABER