Sinop MHP İle Yürüdü…

Sinop MHP İl Teşkilatının Tertiplediği Etkinlikte Partililer Sinop’u Ayağa Kaldırdı.

Sinop MHP İle Yürüdü…

  Sinop MHP İl Başkanlığının “Bizimle Yürü Sinop-Bir Millet Uyanıyor” sloganı adı altında tertiplediği ve 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü, eski garajdan başlayarak, Sakarya caddesi, Uğur Mumcu Meydanı ve Aşıklar caddesi güzergahından devam ederek, Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde tamamlanan ve akabinde konserle sona eren etkinlik muhteşem bir kalabalığa sahne oldu.

Sinop MHP İl Başkanı Ceyhan Demir, MHP Sinop Milletvekilleri adayları Mustafa Meftun Çağlar, Rahmi Öztürk, MHP Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, Sinop MHP İlçe Teşkilatları, Ülkü Ocakları Teşkilatları ve  her yaş grubundan binlerce vatandaşın katıldığı etkinlik, programda belirlenen saatte eski garaj mevkiinden başladı. Partilerine gönül veren binlerce MHP’li, ellerinde Türk ve parti bayrakları, pankart ve flamalar eşliğinde Bafra Belediyesi Mehteran Takımının seslendirdiği kahramanlık türküleri ve marşlar eşliğinde deyim yerinde ise Sakarya caddesi ve Sinop’u inlettiler,7 Haziran seçimlerinde ne kadar iddialı olduklarını gösterdiler.

Atatürk Kapalı Spor Salonunda tamamlanan yürüyüşün ardından etkinliğin ikinci ayağını oluşturan konser programı için salona geçildi. MHP’ye gönül veren binler burada da, marşlar ve sloganlar eşliğinde salonu çınlattılar.

Konserde sahne alan sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel türkü ve marşlara, büyük bir çoşku ile eşlik eden MHP’liler, partilerine desteğin en güzel örneklerinden birini sundular.

MHP Sinop Teşkilatının gerçekleştirdiği organizasyon başladığı gibi büyük bir olgunluk içerisinde ve olaysız bir şekildi sona erdi.























































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 10:40

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER