Sinop MHP'de Yeni Dönem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel merkezi tarafından Sinop merkez ilçe ile tüm ilçe başkanları değiştirilerek, yerlerine yeni ilçe başkanları atandı.

Sinop MHP'de Yeni Dönem

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel merkezi tarafından Sinop merkez ilçe ile tüm ilçe başkanları değiştirilerek, yerlerine yeni ilçe başkanları atandı. Yapılan atamalar, MHP İl Başkanı Ali Çakır'ın parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

Başbuğun vasiyeti var!

Yeni atanan ilçe başkanlarının tanıtıldığı toplantıda konuşan Ali Çakır, MHP'nin önümüzdeki seçimlerde yeni kadrosuyla Sinop'ta zafer kazanacağını söyledi. MHP'nin kurucusu ve eski genel başkanı merhum Alparslan Türkeş'in vasiyetini yerine getirerek, Sinop'tan milletvekili çıkaracaklarını kaydeden Çakır; "Yüce Türk milletinin özünden yükselen Milliyetçi Hareket Partimizin artık, tek başına iktidar olma zamanı gelmiştir. Türkiye'nin en kuzey uç noktasındaki Türkmen şehrinden, Türklerin ilk denize açıldığı liman şehrinden  partimizin en yüksek oy alarak, İlk defa milletvekili çıkaracağız. Böylece başbuğumuzun vasiyeti yerine gelmiş olacak. Çünkü kendisi 'Ne zaman Sinop'tan bir vekil çıkarırsak o zaman tek başımıza iktidarız' demişti" dedi.

Bu bir bayrak değişimi

Yeni ilçe başkalarına başarılar dileyen İl Başkanı Çakır; "Davamıza hizmet yolunda bu güne kadar Sinop teşkilatlarımızda görev alan bütün başkanlarımıza ve yöneticilerimize minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum. Bayrak değişiminde nöbeti devralan yeni başkanlarımıza ve yönetimlerine de başarılar diliyorum" diye konuştu. 

  Basın toplantısına; MHP İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Küçükbaş ile yeni ilçe başkanları ve partililer katıldı. MHP Genel Merkezi tarafından yapılan atamalar ise şöyle; Sinop Merkez İlçe Başkanı; Murat Kahveci, Ayancık İlçe Başkanı; "İbrahim Çaylı, Boyabat İlçe Başkanı; Erdal Ertekin, Durağan İlçe Başkanı; Hasan Cicioğlu, Dikmen İlçe Başkanı; Ahmet Yıldız, Erfelek İlçe Başkanı; Aslan Ünalan, Gerze İlçe Başkanı; Mustafa Çelebi, Saraydüzü İlçe Başkanı; Ferdi Canoğlu"
Kaynak: Vitrinhaber

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2014, 16:23
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER