Sinop’a Mektup Yazdı

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan Sinop’a mektup yazdı

Sinop’a Mektup Yazdı

Değerli Sinop’lu Kardeşim…

Sizin desteğiniz, katkınız ve hayır dualarınızla başladığımız kutlu yolculukta yeni bir dönem noktasına gelmiş bulunuyoruz.

Siyaset yolculuğumuza başladığımız günden bu yana, milletimizin gösterdiği istikamette yolumuza devam ettik ve çıktığımız bu yolda attığımız tüm adımları halkımızın tercihlerine göre şekillendirdik. Bu yüzden siyasetimizin ana eksenini belirleyen milletimizin iradesidir. Bundan sonraki rotamızı da belirleyen yine bu irade olacaktır.

Ben ve yol arkadaşlarım geçmişin siyasi alışkanlıklarından hep uzak durduk, ayrıştırıcı siyasetin tuzağına düşmedik. Bütünleştirici ve yapıcı siyasetin temsilcisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kalıcı eserler üreterek milletimize hizmet ettik. Bu sayede Türkiye hayallerine daha yakından bakmanın haklı ve gururlu heyecanını yaşamaktadır.

Biz millete efendilik yapmaya değil, hizmetkar olmaya  geldik.

Şimdi, millet Cumhurbaşkanı’nı ilk kez seçiyor. Bu seçimle beraber Türkiye vesayetler döneminden tamamen kurtulacak ve halkın iradesi ile seçilen Cumhurbaşkanı ile yoluna devam edecektir. Cumhurbaşkanı’nın halk tarafından seçilmesi Cumhurbaşkanlığı Makamı’na güçlü bir meşruiyet sağlayacak, bu sayede bu makam asıl anlamını bulacaktır.

Türkiye’nin rotasını, istikametini, hiçbir güç değil, sizin kararınız, sizin sandığa yansıtacağınız iradeniz belirleyecek.

 Bu nedenledir ki;

10 Ağustos, Türkiye’de Cumhurbaşkanının ilk kez milletin oylarıyla seçileceği bir tarihtir.

10 Ağustos, bütün vesayetlerin artık sona ereceği, demokrasinin güç kazanacağı, kardeşliğin perçinleneceği bir tarihtir.

10 Ağustos, tam bağımsız Türkiye’nin yeniden inşa tarihidir.

Siz kıymetli kardeşlerimin her birinden, bu tarihi günde sandığa gitmelerini, hür iradeleriyle oylarını kullanmalarını, tarihi bizzat yazmalarını ve bu gururu da hayatları boyunca yüreklerinde taşımalarını diliyorum.

Eğer sen yoksan, Yeni Türkiye’nin tarihi bir kişi eksik yazılacak.

Bir kez daha karar, yetki, söz ve mühür millettedir. Bir kez daha takdir milletindir. Milletim son sözü kararıyla birlikte söyleyecektir.

Sizlere inanıyorum,

Sizlere güveniyorum.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize, milletimize, coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, sizi ve ailenizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 10:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihal
Nihal - 10 yıl Önce

cumhur ilk kez başkanını seçecek.
yeni türkiye için yine erdoğan.

emel
emel - 10 yıl Önce

istemiyoruz

banner381
SIRADAKİ HABER