Soylu, Çetin'le görüştü

Ak Parti Sinop Milletvekili aday adaylarından Seyit Ali Çetin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti

Soylu, Çetin'le görüştü

  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti’de aday adaylarının değerlendirilmesi sürecinde 4 ara komisyonun devam eden çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Siyasi ve hukuk işleri, teşkilat, seçim işleri ve özellikle genel sekreterlik, bu 4 başkan yardımcılığında, 12 komisyon içerisinde bulunan diğer iki başkan yardımcısını da içine alarak üçlü komisyonlar oluşturuldu. Yani 3 bölüm 4 ayrı kategoride toplandı. 4 ayrı kategorik komisyon oluşturuldu 3'er kişiyle ve toplam o 12 komisyonda harmanlanan bütün aday adayları, tekrar burada değerlendirmeye alındı. Biraz önde olanlar, arkada olanlar, ayrılanlar gibi değerlendirme oldu. Şimdi biz bu komisyonlarda biraz daha irdeleyerek devam ediyoruz. Yani herkes birbirine kendi komisyonlarında gördüklerini anlattı. Biz bu komisyonlarda partimizin il başkanlarını, o bölgedeki belediye başkanlarımızı, yani il belediye başkanlarını, sivil toplum örgütlerinden görüşleri alarak aslında aday adaylarımızla ilgili derinlemesine bir analizi, araştırmayı ve kendi görüşlerimizi ortaya çıkarabilecek bir sonuca ulaşmaya çalışıyoruz." dedi.

AK Parti’nin bugüne kadar çıkardığından daha fazla milletvekili çıkarabilmesinin, bugüne kadar ortaya konulan çalışma, performans ve ortak akıldan, çok daha iyi bileşenlerin bir araya getirilmesi zorunluluğunu getirdiğini belirten Soylu, seçim hedeflerinin 400 milletvekili ve yüzde 52 oy olduğunu kaydederken, Sinop milletvekili aday adaylarından Seyit Ali Çetin de Süleyma Soylu ile görüşmelerinin çok olumlu ve samimi bir ortamda geçtiğini dile getirdi. Seyit Ali Çetin, "Öncelikle Sinop’tan milletvekili  adayı adayı olduğum ilk günden itibaren desteklerini esirgemeyen, tüm Sinop halkına ve Ak teşkilatımızın bütün neferlerine  sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aday Adayı sürecinde Sinop halkı Seyit Ali Çetin’i nasıl tanıdıysa Allah (c.c) nasip ederse, haklımız takdir buyururlarsa Milletvekili seçildiğim zaman da hiç değişmeden daha fazla halkın içinde, halkın dertlerini dinleyen bir milletvekili olmaya devam edeceğime, bütün Sinop halkına söz veriyorum." diye konuştu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 10:29

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER