Soylu Sinop’a Geliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sinop’a geliyor

Soylu Sinop’a Geliyor

AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Sinop’a geleceğini duyurdu.

Çöpçü;

Ülkemizin dört bir yanını karış karış gezmeye devam eden, Sinop’a da ayrı bir önem veren, Referandum sürecinde en önemli görevleri üstlenenlerin başında gelen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu 10 Nisan Pazartesi günü saat 17:00’de Uğur Mumcu meydanında halkımız ile buluşacaklar.

            Bizler referandum ile ilgili çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye için Sinop genelinde çalınmadık kapı bırakmayarak vatandaşlarımıza 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında bilgiler veriyoruz. Bu süreçte Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, çok kıymetli bakanlarımız ve Genel Başkan yardımcılarımız ilimizi ziyaret ederek vatandaşımızla bir araya geldi. Seçmenlerimize neden ve neye  “EVET” denilmesi gerektiğini anlatarak ilimizdeki seçim sürecine destek verdiler.

Mevcut anayasadaki yetkili ama meclise, yargıya yani milletimize karşı sorumluluğu olmayan Cumhurbaşkanına, çift başlılığı ortadan kaldırma hedefi doğrultusunda yürütmenin başı olma ve başbakanın yetkilerini devralma, bu görevleri yürütürken de yargı yolunun açılması ile meclise, dolayısı ile Cumhur’a yani halkına karşı sorumlu hale geleceği düzenlemeler ile  çift başlılığın sorunlarını ortadan kaldırmayı hedeflediğimiz, Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında çıkan krizlerin bedelini milletçe ödediğimiz günleri tarihin tozlu sayfalarında bırakacağımız, terörün her türlüsü ile etkili ve yetkin mücadele edilmesinin önünü açan diğer düzenlemeler ile büyüyen güçlü Türkiye’nin ayağına dolaşan  son zincirlerini kıracağımız 16 Nisan Halk oylaması kampanya sürecine  destek veren tüm devlet ve parti büyüklerimize, teşkilatlarımıza ve aziz hemşehrilerime teşekkür ediyorum.   Bu güne değin her alanda yan yana yürüdüğümüz Sinop halkımızı İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu ağırlayacağımız bu tarihi günde Sinop’a yakışır şekilde meydanlardan taşacak bu coşkuya ortak olmaya davet ediyor, en kalbi duygularımla saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

      Ali ÇÖPCÜ

 AK PARTİ SİNOP İL BAŞKANI

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 16:19

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
cemaleddin
cemaleddin - 7 yıl Önce

tarafsiz gazete,soylu haala sinop`a gelmedimi, sizde bir haberi cikmadid`?

banner381
SIRADAKİ HABER