Susan Türkiye’yi Konuşturmak İçin Yollardayız

İYİ Parti’nin ‘Anlat Hemşehrim Dertleşelim’ otobüsü Sinop’a geldi. İYİ Parti’nin Türkiye turuna çıkan “Anlat hemşerim dertleşelim” otobüsünün durağı Sinop oldu. Sinop İskele Meydanı’nda gün boyu kalan otobüste partililer vatandaşların dertlerini dinledi.

Susan Türkiye’yi Konuşturmak İçin Yollardayız

“Anlat Hemşehrim Dertleşelim” Projesi kapsamında gittikleri illerde vatandaşların sorunlarını dinleyen yetkililer, bu sorunları genel merkeze aktarıyor.

Anlat Hemşehrim Dertleşelim Proje Koordinatörü Fatih Şeker yaptığı açıklamada; “Değerli Sinoplu hemşehrilerimiz, Bugün İYİ Parti Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığımızın ortak projesi olan “Anlat Hemşehrim Dertleşelim” Projemiz kapsamında Sinop’tayız. İYİ Parti Türkiye’de ki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimini kucakladığı bir siyasi harekettir. 16 yıldır iktidarın baskın ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesefki insanlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir.

Bizler bu durum karşısında sizlerle dertleşebilmek ve sorunlarınızı dinleyip çözüm üretebilmek için buradayız. Hedefimiz susan Türkiye’yi konuşturmaktır” dedi.

İYİ Parti dinliyor diyen Fatih Şeker; Anlat Hemşehrim Dertleşelim Projesi kapsamında sizlerle sohbet ederken aynı zamanda genelde ülkemizin, yerelde de Sinop’un, Sinopluların ortak sorunlarına hep birlikte çare arayacağız.

Başta Genel Başkanımız ve Culhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener olmak üzere bizler, ülkemizin içinde bulunduğu karanlığı yeni bir anlayışla, yeni bir vizyonla yok etmek için bu yoldayız. Yıllardır duyuramadığınız sesinizi duyumak, yaralarınızı sarmak için, huzura ve refaha kavuşmanız için, doğruluk, hak ve hukuk için yollardayız dedi.

Türk Milleti artık sahipsiz değil diyen Fatih Şeker, İYİ Parti sadece Türk Milleti ile ittifak yaparak, ülkemizi gerçek sahipleriyle birlikte yönetmeye talip. Bu kapsamda çağrımız bütün Türkiye’yedir dedi.

Programda İYİ Parti Sinop Merkez İlçe Başkan Yılmaz Şanlan da bir konuşma yaparak basın mensuplarına bilgiler verdi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ben
Ben - 6 yıl Önce

50 yıllık bir chp li olarak canı gönülde destekliyorum

banner381
SIRADAKİ HABER