Tarım Mesaisi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş bir gününü Sinop'un tarım yatırımlarına ayırdı.

Tarım Mesaisi

Maviş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Nusret Yazıcı ve Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Metin Türker ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede, Sinop'un tarım problemleri, sulama sorunları, toplulaştırma, hayvancılık sektörü ele alındı. 

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında yapılan verimli görüşmenin ardından Maviş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı'yı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, Sinop'un dahil edildiği IPARD hususu ele alındı. Sinop IPARD İl Koordinatörlüğünün organizasyonu ve Sinop'un IPARD desteklerinden en üst düzeyde nasıl faydalanabileceği konuları istişare edildi.

 

Tarım mesaisi hakkında açıklamalarda bulunan Maviş; "Sinop nüfusunun %45'i kırsalda yaşamaktadır. Coğrafyamızın engebeli olması ve dağınık yerleşim, kırsaldaki altyapı eksikliklerimizi kronikleştirmiştir. Tabi biz bütün bu zorlukları bahane olsun diye değil, Sinop'un sorunlarının farkında olduğumuzun bilinmesi için belirtiyoruz. Bütün bu sorunlara rağmen hemşehrilerimizin problemlerini çözmek ve Sinop'umuzu kalkındırmak için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğimizi belirtmek istiyorum." dedi. 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 09:25

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER