Tokmak Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Değerlendirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tokmak Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Değerlendirdi

  “10 Ağustos Halkın Bayramı, Demokrasinin Bayramı olacak ve tarihe yazılacaktır” diyen Tokmak sözlerine şöyle devam etti “Değerli Kardeşlerim, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) olarak Genel Başkanımız, Başbakanımız, 12. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın resmen aday oluşunu ilan ettiğimiz 1 Temmuz tarihinde başlayan 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimi çalışmalarımız ilimiz bünyesinde Sinop merkez, ilçelerimiz ve köylerimizde gerek teşkilatlarımız vesilesi ile gerekse belediyelerimiz, muhtarlarımız, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız vesilesiyle düzenlenen Ramazan İftar Programları, bayramlaşma ve çeşitli etkinlikler hasebiyle hemen her fırsatta halkımız ile buluşma, bir arada olma imkanı yakaladık. Katıldığımız her programda AK Parti’li gönüldaşlarımızın yanı sıra farklı siyasi görüşe sahip, farklı tabanların mensubu bir çok vatandaşımız tarafından da son derece samimi, içten ve coşkulu şekilde karşılanıp kendileri ile hasbihal etme, Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletme imkanı bulduk ve kardeşlerimizin şahsımızda adayımız Recep Tayyip Erdoğan sevgisine ve yoğun ilgilerine mazhar olduk. Zaman kısıtlılığı ve yoğun gündem gereği katılım sağlayamadığımız programlar, kucaklaşamadığımız vatandaşlarımız da oldu. Kendilerinden bu vesile ile bir kez daha özür diliyor ve hoşgörülerine sığınıyoruz.

Ülkemizin dört bir yanında sel olup akan Erdoğan sevgisini Milletimiz “ MİLLETİN ADAMI” na maddi olmaktan öte manevi destek amaçlı başlatılan kampanyaya göstermiş olduğu duyarlılığı ile de gözler önüne serdi. Ülke çapında başlatılan kampanyayla Türkiye genelinde 100 Binlerin üzerinde kişi bağışta bulunurken ilimizde bu rakam 3500’ü aşmış durumda. Kampanyamıza destek ise her geçen gün artarak devam etmektedir.

Kıymetli Kardeşlerim,

Bilindiği üzere insanlık tarihinde zaman zaman ve yer yer baş gösteren zulümlere son yıllarda birebir tanıklık ediyoruz. Filistin başta olmak üzere Dünyanın bir çok noktasında Afaganistan, Lübnan, Irak, Suriye, Mısır, Somali, Açe, Myammar’da zulüm gören kardeşlerimiz var bir de bu zulümlere göz yuman ve çanak tutanlar var. Türk Siyaset Tarihinde dış ve iç mihraklar karşısında “ Diklenmeden dik duran” başta terör sorunu olmak üzere eğitim, sağlık, ulaşım, adalet, bilim, sanayi ve teknoloji, aile ve sosyal politikalar gibi sayısız alanda halkımızın sorunlarına çözüm getiren, halkına efendi değil, hizmetkar olmuş bir adam bu zulüm karşısında önce “ONE MUNİT” dedi bu gün ise Filistin katliamı karşısında sessizliğin hakim olduğu dünyayı uyandırıp, “Türkiye tarafsız olmalı” diyenlerin aksine Filistin katliamına dur deyişin öncüsü oldu. Ezilenlerin gür sesi ve suskun dünyanın hür sesi olma gücünü milletten alan “UZUN ADAM” cesareti ile sadece Türkiye’nin değil, tüm İslam dünyasının da lideri konumundadır.
Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, 12 yıldır ülkemizin değişmeyen ve istikrarlı Başbakanı olarak çeşitli engellemelere rağmen hangi değişim ve gelişimlere imzalar attığı malumunuz. Türkiye Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ekonomik ve siyasi bir güce kavuştu. 12 yıllık Başbakanlığı döneminde Ülkemize 26 Havalimanı, 17 Bin Km bölünmüş yol, marka şehirler ve Avrupa’nın en büyük havalimanı projesi olma özelliği taşıyan 3. havalimanın inşa edilirken diğer yandan da savunma sanayimiz güçlendi, ülkemiz hızlı tren ile tanıştı, sosyal tesisler halka açıldı, güçlenen ekonomimiz ile IMF kabusunu sona erdi. Artık Türkiye borç alan değil, borç veren ülke konumuna geldi. İstikrarın sürmesi ve Türkiye’nin daha da kalkınması, demokratik, refah ve bölgesinde öncü ülke olma yolunda ilerleyebilmesi için halkı tarafından seçilmiş bir Cumhurbaşkanı olarak YENİ TÜRKİYE yolunda ilerleyebilmenin tek adresidir Recep Tayyip Erdoğan.

Biliyoruz ki sizler 10 Ağustos seçiminin ne anlam taşıdığının bilincindesiniz. Ya vesayetçi anlayışın statükosu devam edecek ya da demokratik yönetim, refah toplum, öncü ülke olma yolunda Cumhurbaşkanı ve Hükümet arasındaki uyum ile Yeni Türkiye’nin yolunda ilerleyeceğiz. İnanıyoruz ki Sinop halkımız 10 Ağustos’la ilgili kararını vermiş durumda. Bu sadece Sinoplu vatandaşlarımızın kararı değil, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye genelinde gerçekleştirmiş olduğu mitinglere halkımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi, kamuoyu yoklamaları, analizler ve anketler de gösteriyor ki 10 Ağustos Halkın Bayramı, Demokrasinin Bayramı olacak ve tarihe yazılacaktır. Rabbimiz İnşallah 10 Ağustos akşamı bu tabloyu görmeyi nasip etsin diyor sizleri saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 09:51
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER