Vatan için herkes elele verecek.

HAS Partisi Sinop milletvekili adayı Recep Büyükkayıkçı Gerze Gündem’i ziyaret etti.

Vatan için herkes elele verecek.
HAS Partisi Sinop milletvekili adayı Recep Büyükkayıkcı ve ekibi büromuzu ziyaret etti.
12 Haziranda yapılacak seçimlerde iddaalı olduklarını söyleyen partililer, seçim barajının partileri için bir sorun olmadığını ve genel başkanları Numan Kurtuluş’un liderliğinde meclise girerek halkın istekleri ile hareket edeceklerini belirttiler.
En büyük problemin siyaseti kişileştirmek olduğunu söyleyerek söze başlayan HAS Parti Sinop milletvekili adayı Recep Büyükkayıkçı, herkesin görüşünün aynı olmasının mümkün olmadığını, ama parti politikası olarak HAS Partinin bizden değil diye köşeye atmayarak tüm halkın sesi olacaklarını söyledi.
Büyükkayıkçı sözlerine ana hatllarıyla şöyle devam etti:
“AKP’nin ne yazık ki bir ideolejisi yok. Halkın sesini dinlemeden kendi idealleri ile bir yönetim sergiliyorlar.
HAS partisinin kurucusu olan Numan kurtuluşun’un ve ekibinin baraj sorunu olmadığını açıkca beyan etti.
Biz ülkeyi sol-sağ ve buna benzer ayrışmaları gözetmeden, kutuplaşmadan ülke sorunlarıyla bütünleşen, vatan için bir araya gelmenin gerekliliğini savunuyoruz. Çünkü herkesin oyu aynıdır ve bir oy sayılır.
İlimiz sınırları içine yapılması düşünülen termik santraller de ayrı bir sorun. Başka alternatifler varken ithal kömürle çalışan ve dışa bağımlı olan bu hareketi savunan hükümeti anlamış değilim. Rüzgar santrallerinin kurulması yönünde çalışmaların olması gerekir. Halkın sesi olacağımıza göre, bizim de halkın sesini dinlememiz gerekiyor.
Ülkedeki bor madenlerini çıkartıp, dışarıya 1 liraya satıyoruz, geri alırken 100 liraya alıyoruz. Bu ülkede bir çok okumuş, aydın insanımız üniversitelerimiz var. Kendi madenimizi, kendimiz işlememiz gerekiyor.”
Recep Büyükkayıkcı kimdir?
Has parti milletvekili adayı Recep Büyükkayıkcı, 1969 yılında Sinop’un Boyabat İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Boyabat’ta tamamladı.
Mısır EL-Ezher Üniversitesi’nde bir müddet okuduktan sonra eğitimine Uludağ Üniversitesi İlahiyet Fakültesi’nde devam etti ve 1998 yılında mezun oldu.
1999 yılında Denizli’de kısa dönem er olarak vatani hizmetini yaptı. Diyanet İşleri Bakanlığı bünyesinde, 1998-2002 yıllarında Bursa Kemalpaşa İlçesinde din görevlisi, 2002-2004 yılları arasında yönetici olarak çalıştı. 2004’de Kocaeli’nde öğretmenliğe başladı.
Aynı yıl Bursa’nın Osman Gazi İlçesi’nin Seç Köyü İlköğretim Okuluna tayin oldu. Burada 2004-2006 yılları arasında müdür vekilliği görevinde bulundu. 2006 yılının Haziran ayında Bursa Osman Gazi İlçesi Alihadi Türkay İlköğretim Okuluna din kültürü ve ahlak bilgileri dersi öğretmeni olarak atandı.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER