Yeni Başkan Yiğit

İyi Parti Gerze İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi yapıldı.

Yeni Başkan Yiğit

Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde 22 Şubat 2020 Cumartesi Saat 13 00 da yapılan Kongreye CHP İlçe Başkanı Nihat Erdal, CHP Yönetimi, İyi Parti İl Başkanı Yılmaz Şahlan, Muhtarlar ve üyeler katıldı.

Kongre, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayarak Divanın oluşmasının ardından sırasıyla İlçe Başkanı İbrahim Arat, İyi Parti İlçe Başkan Adayı Yavuz Yiğit ve İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şahlan konuştu.

İlçe Başkanı İbrahim Arat konuşmasında;

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı bu yolda Liderimiz Meral Akşener hanımefendinin rehberliğinde 'Medeniyet yolunu cesurlar döşer' inancıyla İYİ Parti kuruldu. Bizler de İYİ Partili olduk.

Türkiye İYİ olacak dedik. Kardeşlik gelecek, sen-ben, siz-biz olmayacak, tek bir vücut olacağız dedik. 'Senin dilin-rengin-dinin ne?' demedik. Yeter ki Vatan, yeter ki Bayrak de!, Aynı Çanakkale Muharebesindeki gibi biz de; 'TÜRK Vatansız olmaz, TÜRK bayraksız olmaz' dedik.

Türkiye İYİ olacak diyoruz. Çünkü bizler bu milletin yüreğindeki şefkat ve kardeşliği biliyoruz. Öncelikle bizler İYİ olacağız ki toplum İYİ olsun. Biz inanacağız ki inandırıcılığımız olsun. Çıktığımız bu yolda başarılı olabilmek için liyakat kurallarına uyan, ilkeli, bağdaştırıcı ve sabırlı olacağız. Toplumun vatansever her ferdini kucaklayacağız.

Amacımız, demokrasinin uygulandığı, adaletin işlediği, ekonominin güçlendiği, insanların mutlu olduğu bir ülke oluşturmak. Ülkemize iyi ve güçlü bir gelecek sağlamak. Bunun için de Ulu Önder Atatürk'ün açtığı yolda yürümek, Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve en önemlisi 'Ne mutlu TÜRKÜM' diyebilmekten geçiyor.

Bu hareket İYİlerden oluşan, cesurlar hareketidir. Bu hareket, anaların elinde yoğrulan kadınlar hareketidir. Yorulmadan çalışacağız. Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Gönülleri kırmak yerine gönülleri fethedeceğiz. Benlik değil, birlik olacağız. Biz olacağız. Çünkü biz Büyük Türkiye Cumhuriyetiyiz.

Rabbim tüm cesurlar hareketinde olan İYİlerin yanında olsun. Doğruluktan ve dürüstlükten ayırmasın." Dedi.

İyi Parti İlçe Başkan Adayı Yavuz Yiğit ise;

25 Ekim tabiri caizse “Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak” sözü tekerrür etmiş ve vatanımızın bütün fertlerini karamsarlığa sokan ülke içi ve dışı yanlış siyaset çıkmazlarından vatandaşını korumak için İYİ Partimiz kurulmuştur.

Kuruluş sürecinden genel seçimlere kadar üzerine giydirilmeye çalışılan bütün kirli elbiseleri asıl muhataplarına iade ederek, başını hiç öne eğmeden, Türk milletinden aldığı güç ile emin adımlarla ilerlemiş ve girdiği ilk genel seçimde meclise girerek ve girmiş olduğu ilk yerel seçimde belediye başkanlıkları alarak Türk Milletinin sesi olmayı başarmıştır.

Meclise girdiği andan itibarende Büyük Türk Milletinin sesi olmayı kendisine görev bilmiş partimizin sunduğu 15 Temmuz hain girişimin siyasi ayağının araştırılması, Emeklilikte yaşa takılanlar, Doğu Türkistan’daki soydaşlarımıza uygulanan soykırım ve kontrolsüz Suriye ithalatı gibi Türk milletinin menfaatine olan önergeler verip karşılığında ret alması bizlerin kuruluş amacımızın ne kadar isabetli olduğunu ve gerçekten doğru yolda olduğumuzu bir kez daha göstermiştir. Ne Mutlu Türküm Diyene diyerek sözlerine son verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şahlan’ın Konuşmasının ardından tek listeyle gidilen oylama sonucu Yavuz Yiğit Gerze İlçe Başkanı olurken;

İLÇE BAŞKAN ADAYI: YAVUZ YİĞİT

ASIL ÜYE ADAYLARI

YEDEK ÜYE ADAYLARI

1- CAHİT GÜNDOĞDU

8- SİNAN DEMİRSOY

1- SONER ÖZCAN

8- EMİNE AYŞEN APAK

2- İZZET ATALAY

9- AHMET DİRİ

2- OĞUZ CAN ATALAY

9- FATMA KUŞ

3- VEYSEL BAYKUT

10- KADİR ÇAKIR

3- BURCU DEMİRCİ

10- MUSTAFA CAN PEHLİVAN

4- HÜSEYİN İMAMOĞLU

11- ÜNZÜLE GÖKÇE

4- FERDİ AYGÜN

11- ŞERİFE DEMİRCİ

5- ALİ GÜL

12- SİĞNEM YİĞİT

5- MERT DİRİ

12- İSMAİL KUŞ

6- ÖZKAN SAATCİ

13- MUSTAFA KUNDUZ

6- LEVENT YİĞİT

13- MURAT APAK

7-MURAT DEMİREL

14- ZEKİ AKGÜN

7- CENGİZ DEMİRCİ

14- MUAZZEZ KÖSE

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ
ALİ - 4 yıl Önce

dahi̇ i̇yi̇si̇ hangi̇ parti̇ merak etti̇m

Gerze-57
Gerze-57 - 4 yıl Önce

Daha İYİ bir çatı vardı madem neden yıllardır ülke bataktan batağa sürükleniyor ¿¿

Gerzemm
Gerzemm - 4 yıl Önce

Özünde iyi dürüst bir arkadaştır ama gittiği kulvar yol yanlıştır inşAllah bu gafletten uyanır.İçi boş amaçsız hiçbir zaman iktidar olamayacak milletini tam anlamıyla kucaklayamayan ve kucaklayamayacak içi boş sözde Atatürkçü geçinen bu parti ona herzaman kaybettirecektir.Sen bu partiden daha iyisine layıksin Yavuz Yiğit

Ahmetoğlu
Ahmetoğlu - 4 yıl Önce

Mesela hangi parti? Bunu yazdığina göre akparti demi. Akape den başka parti yok zaten bu ülkede ülkenin başına bela oldunuz yediniz yediniz doymadınız ama az kaldı merak etme.

gerzeden
gerzeden @Gerzemm - 4 yıl Önce

cümleye en doğru kelimelerle başlayıp sonunda en yanlış kelimelerle devam etmiş arkadaş. talihsiz bir yorum. özündede sözündede temiz ve dürüst bir kişidir. yıllardır tanıdığım, işletmesinde işimi yaptırdığım, tücaretinde ve insaniyetinde nesli tükenmekte olan nitelikte. bu zamana kadar siyasi sistemin içindeki paritleri sürekli eleştrip şimdi burada yer alıyor olması benimde bu partiyi araştırmama vesile oldu. bundan sonra daha yakından takip edeceğim. yanılmıyorsam genel seçim öncesi organizasyonları oluyordu. yine olursa katılım sağlayıp dinlemek anlamak isterim. görevindede başarılar diliyorum.

Gerze
Gerze - 4 yıl Önce

Mesela hangi parti?
Onuda söyleseydiniz daha iyi olurdu.
Mesela ülkeyi içinde bulunduğumuz çıkmaza sokan, Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti kelimelerini tabelalarda bile görmekten rahatsız olan partimi yoksa daha dune kadar onlara söven fakat bugün kolkola girip, tabelâlardan bu kelimeleri şölenlere ses bike çıkartmayan fakat kendine milliyetçi diyen diğer parti mi? Yada yıllardır muhalefet koltuklarından başka bir amacı olmayan, siyasi arafta olan diğer parti mi?
Dediğim gibi isminide verseydiniz de yabancılık çekmeseydik...

banner381
SIRADAKİ HABER