Yeni Yönetimden Basın Açıklaması

Geçen hafta MHP Genel Merkezi tarafından atamayla göreve getirilen ve Cumartesi günü de ilk kez toplanarak kendi aralarında görev dağılımı yapan MHP Sinop İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının yeni kadroları tarafından basın toplantısı gerçekleştirildi. Parti il binasında İl Başkanı Ali Çakır ve Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir tarafından gerçekleştirilen toplantıya, il ve ilçe teşkilatının yeni oluşan yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yeni Yönetimden Basın Açıklaması

MUHALEFET SEÇMENİMİZE ZARAR VERİR Yaptığı açıklamada. yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyen İl Başkanı Ali Çakır, kendini milliyetçi hisseden, hain olmayan, vatanını satmayan, memleketini seven herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. Ali Çakır sözlerini şöyle sürdürdü; "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz; 02.05.2016 tarihli almış olduğu karar neticesinde ilimize parti tüzüğümüz gereği İl Başkanlığı ataması yapılmıştır. Devir teslim sürecinin sonrasında partimize zarar verecek her hangi bir atıflarda bulunmak, parti içi muhalefet yapmak hem seçmenlerimize hem delegelerimize zarar vereceği aşikardır. Bundan sonra izleyeceğimiz yol partimizin birliği dirliği bütünlüğü ile başarılı olmaktır. Hem partimiz hem seçmenlerimiz bizim için önemli bir unsur olmuş, olmaya da devam edecektir. KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR Bizler halkın sorunlarını sadece seçim çalışmalarında dinleyen, bir siyaset yapmayı düşünmedik ve düşünmeyeceğiz. Ülkemizin geçtiği süreç ve bu süreçte katkılarımızı, düşüncelerimizi milletimizin bütünlüğünü bölünmez olduğunu bayrağımızı, ezanımızı ve ecdadımızı her platformda savunmaya devam ettik ve edeceğiz. Şahsım ve ekibim yarın seçim varmış gibi halkımızla olacak ve her zaman hazır bir nefer gibi Türklüğe ve Türk insanına zarar verebilecek bütün teşebbüslerin karşısında durmaya devam edeceğiz. Bunun içinde yaşanan haksızlık, saygısızlık, siyasi korku ve baskı dahildir. Yeni bir rüzgar, yeni bir nefes getirmek için tekrar partimiz ilkeleri doğrultusunda halkımızın emrinde olmaya devam edeceğiz. İlimizde partimize gösterilen her damla teveccüh için sonsuz şükranlarımı sunuyorum ve alacak daha çok yolumuz olduğunu bu güne kadar her kim ne katkı sağlamışsa partimize onlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendini Milliyetçi hisseden, hain olmayan, Vatanını satmayan, Memleketini seven Herkese kapımız ve gönlümüz açıktır. Sinop Halkının Bizlere göstermiş olduğu teveccühe ve Sevgiye laik olmak için var gücümüz ile çalışacağız. Bu çetin ve meşakkatli yolda bizimle yürüyen herkese diyoruz ki yolun sonu daha güzel olacak"

SÖZDE ÜLKÜCÜLER DAVAYA İHANET İÇİNDE Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir'de konuşmasında MHP'ye ihanet edip parti değiştirenlerin, şimdide Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye karşı adeta savaş açtıklarını söyledi. Kendisinin ülkücü hareketle daha 9 yaşında tanıştığını kaydeden Hasan Demir; "Evet ben Türkeşciyim. Tıpkı Hareketin Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin Ülkücü-Türkeşci olması gibi. Bundan sonra teşkilat olarak atacağımız adımlar parti içi birlik ve beraberliğimizi sağlayıp partimize ve milletimize faydalı icraatlar yapmak olacaktır. Görülen o ki önceki dönemlerde MHP iktidar olamaz deyip parti değiştiren ve ihanet eden sözde ülkücülerimiz, şimdide 'bu genel başkanla olmaz' diyerek yanlarına da MHP ye şimdiye kadar oy bile vermemiş hatta karşı davranışlarda bulunmuş insancıklarla bir araya gelmişler ve ihanet durumundadırlar. Bu bizleri üzmekte ve yaralamaktadır. En üzücü olanı ise Sinop’ta saygı ve sevgi duyduğumuz ülkücü arkadaşlarımızın bu gereksiz ve zararlı oluşuma Sinop eski yöneticileri olarak katkı vermeleridir. O yüzdendir ki Sinop eski yöneticilerin ne Genel Merkezimiz de ne de Taşra olarak il ve ilçelerimizde bir karşılıkları kalmamıştır. Bunda sonra vermiş oldukları beyanatlar ve sosyal medyadaki paylaşımları MHP yi bağlamamaktadır ve MHP adına hiçbir geçerlilikleri yoktur" dedi. ÜLKEMİZ HİÇ BU ŞEKİLDE YÖNETİLMEDİ Konuşmasında hükümeti de sert bir dille eleştiren Hasan Demir; "Bizim milletimiz tarihinin hiçbir döneminde böylesine aşağılayıcı bir siyasetle yönetilmemiştir. Ne orta Asya'da ne Selçuklularla ne Osmanlı da ve de Atatürk Cumhuriyetinde böyle bir siyaset görülmemiştir. Bu bir beladır. Ülkemizin bu beladan kurtulması gerekmektedir. Çare Güçlü bir MHP'dir. Güçlü bir MHP oy versin vermesin bütün halkımıza ülkemizin bekası noktasında güven kaynağı olmuştur. Sayın Sinop Halkı, Ülkücü İrade sahibi büyüklerim küçüklerim gelin bir olalım iri olalım diri olalım güçlü olalım birlikte başarıya ulaşalım. Cenab-ı Allah elimize aldığımız bu şerefli bayrağı başarıyla taşımayı ve zamanı geldiğinde geriden gelen arkadaşlara tertemiz teslim etmeyi nasip etsin. Cenab-ı Allah Yar ve Yardımcımız olsun"

 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 10:19

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER