Yüksek Kırıcı’yı Kızdırdı

Ak Parti Çekmeköy 3. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Salih Kırıcı’nın listesi 281 oy alırken Eski Dikmen Belediye başkanı Hüseyin Yüksek’in listesi ise 87 oy aldı.

Yüksek Kırıcı’yı Kızdırdı

  Ak Parti İstanbul’da merakla beklenen kongrelerin başında gelen Çekmeköy’de sürpriz yaşanmadı. Kongrede iki liste yarıştı. Mevcut Başkan Salih Kırıcı ve Hüseyin Yüksek, kongrede kozlarını paylaştı. 401 delegenin olduğu Çekmeköy’de 374 oy kullanıldı. 3 oy geçersiz sayılırken 3 oy ise boş çıktı. Mevcut Başkan Salih Kırıcı 281 oy alırken, Hüseyin Yüksek’in listesi ise 87 oy aldı. Bu sonuçla Salih Kırıcı ilçe başkanlığını devam ettirdi.

Çekmeköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kongrede heyecan ve coşku dorukta idi. Kırıcı ve Yüksek’in destekçileri salonda karşılıklı tribünlerde adaylarını destekledi. Salonda gençlerin ağırlıklı olması dikkatlerden kaçmadı. Partili ve delegeler kongreye saatler kala salonu doldurdu. Parti yöneticileri ve adayların salona gelmesi ile heyecan doruğa çıktı. Kongreye; Ak parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Bölge Milletvekilleri Metin Külünk, Oktay Saral, Erol Kaya, Egemen Bağış, İbrahim Safi, Osman Boyraz, önceki dönem bakanı Emrullah İşler, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, il yöneticileri ve birçok partili katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan ilçe Başkan Adayı Salih Kırıcı, birlik ve beraberlik mesajları verirken, Çekmeköy’ü Ak parti’nin kalesi yapmaya devam edeceklerini söyledi. Cumhurbaşkanlğı seçimlerinde olduğu gibi 2015 genel seçimlerinde de Çekmeköy’de yine fark yapacaklarını söyleyen Kırıcı, “Bu teşkilatımız gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam edecektir” dedi. Daha sonra sırası ile eski bakanlardan Emrullah İşler ve bölgeden sorumlu Milletvekili Oktay Saral birer selamlama konuşması yaptı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise yaptı selamlama konuşmasında yaptıkları hizmetlerden bahsetti.

Son konuşmacı olarak kürsüye çıkan Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu yaptığı selamlama konuşmasında ilçe kongrelerinin teşkilatların dinamizmine yaptığı katkılardan bahsetti. Ak Parti kongrelerinde birden çok listenin kendisinin arzuladığı bir tablo olmadığını söyleyen Babuşcu, “Önemli olan buradan daha güçlü nasıl çıkabiliriz meselesidir” dedi. Konuşma sırasında adaylardan Hüseyin Yüksek destekçilerinin tezahüratları ile sözlerinin kesilmesine sinirlenen Babuşcu, “Burası Sinop değil İstanbul. Böyle bir tablo ile daha önce karşılaşmamıştım. Birazdan delegeler hür iradeleri ile zaten kimi başkan seçeceklerine karar verecek” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 13:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

hüseyin yüksek yine yaptı yapacağını yine gençleri kandırmıştır. bu adam akpartiye zarar veriyor. onun için kabadayılıkla seçimi kazanamamıştır.eski başkan sevilen biri ona hayırlı olsun.

banner381
SIRADAKİ HABER