Ziyaretlerine Devam Ediyor

Mustafa Meftun ÇAĞLAR ziyaret turların Ayancık ile devam ediyor

Ziyaretlerine Devam Ediyor

  MHP 25. Dönem Sinop Milletvekili Aday Adayı Mustafa Meftun ÇAĞLAR MHP Ayancık İlçe Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi.  ÇAĞLAR teşkilat ziyareti sonrasında yapmış olduğu açıklama da "Teşkilat Ziyaretimiz İlçe başkanımız Necati KALAFAT ve ekibinin bizlere göstermiş oldukları samimi ve sevgi dolu bir atmosferde gerçekleşti. Tertemiz bir mekan ve her şeyi ile göz dolduran bir teşkilat merkezi kurmaları sebebi ile MHP Ayancık İlçe başkanımız Emekli Albay Necati KALAFAT beye teşekkürlerimizi sunduk. 

Ayrıca beni bu seyahatlerimde yalnız bırakmayan MHP Boyabat İlçe Başkanı Erdal ERTEKİN, MHP Durağan İlçe Başkanı Hasan CİCİOĞLU, MHP Boyabat Eski İlçe Başkanlarından Boyabat Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir KÜÇÜKBAŞ, MHP Boyabat Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin AYYÜKSEL Boyabat Belediyesi eski meclis üyesi Fahri LÜLE başta olmak üzere Boyabat ve Durağan İlçemiz İlçe yönetimlerinin öncesinde ve bu gününde görev almış tüm arkadaşlarıma şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

 

Teşkilat toplantısı sonrasında da bir dizi ziyaretlerde bulunan ÇAĞLAR yapmış olduğu açıklamada;

"Ayancık İlçemizin mümtaz 2 şahsiyetini ziyaret etmek ve dualarını almak fırsatını bulduk. Bunlardan 1. si Ayancık'ın yaşayan en kıdemli Bozkurt'u, Kastamonu' lu Mehmet Feyzi Efendinin Talebelerinden Mehmet ŞAHAP GERİŞLİ amcamız oldu. 86 yaşında olmasına rağmen önünde laptop, elinde Ortadoğu gazetesi ile bizlere azim ve kararlılık aşıladı. Duasını aldık, güzel günler sizleri bekliyor dedi, Rabbim ömrünü uzun etsin, ona sağlık ve sıhhat versin. Ziyaretimizin bir diğer önemli şahsiyeti ise yine Ayancık İlçemizin eskilerinden eskimeyen Ülkücü baba dostum Mehmet KUMANDAŞ amcamız oldu. Onunda dualarını almak kısmet oldu. Bu ziyaretleri yapmamıza vesile olan MHP Ayancık İlçe başkanımız Sayın Necati KALAFAT' a şükranlarımı arz ediyorum" dedi.











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 14:57

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER