2 Şehidimizi de Son Yolculuğuna Uğurladık

Kayseri'deki hain terör saldırısında şehit olan Jandarma Komando Er Göksel Mustafa Ağaçyetiştiren’den sonra Jandarma Komando Er Kenan DÖNGEL’i de, Erfelek İlçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

2 Şehidimizi de Son Yolculuğuna Uğurladık

Kayseri'de yaşanan terör saldırısında Sinop’lu iki şehidimizden ilçemiz Hızarçayı nüfusuna kayıtlı Göksel Mustafa Ağaçyetiştiren 18 Aralık 2016 Pazar günü İstanbul Pendik'te düzenlenen törenin ardından 15 Temmuz Şehitler Camii'nde kılınan ikindi namazına müteakip İstanbul’da göz yaşları arasında toprağa verildi.

Erfelek ilçemizdeki diğer şehidimiz Kemal Döngel için Erfelek’de bugün 19 Aralık 2016 Pazartesi saat 12 00 da Erfelek Kaymakamlığı önünde düzenlenen törene Sinop Valisi Hasan İPEK, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY, CHP Grup Başkan Vekili Engin ALTAY, Sinop Milletvekilleri Nazım MAVİŞ ve Barış KARADENİZ, Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Askeri erkân, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından eller şehidimiz için semaya kalkarken, cenaze törenlerinin ardından Jandarma Komando Er Kenan DÖNGEL, dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.












Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 16:14

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER