Abdullah Çelik Aday Adayı

ANAP Eski İlçe Başkanı Abdullah Çelik AK Partiden aday adaylığını açıkladı.

  01 Kasım 2013 Cuma günü saat 15 00 da AK Parti Gerze Belediye Başkanlığı aday adaylığının son gününde ANAP döneminde ilçe başkanlığı yapan Abdullah Çelik AK Partiden Belediye Başkanlı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. AK Parti Binası önünde gerçekleşen basın açıklamasına çok sayıda partili ve Abdullah Çeliğin sevenleri katıldı. Gerze AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu’nun konuşmasının ardında Abdullah Çelik ne dedi?
İşte Haberin Videosu:

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2013, 22:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
sevenleri
sevenleri - 10 yıl Önce

sayın abdullah çelik ak partıden aday olarak beledıye kazanmak yolunda cok buyuk adım atmiş oldu.ak partı bulacagı en iyi adayı bulmuş oldu.yolun açık olsun allah yardıcın olsun.bu gerze senın yaptıklarını asla unutmayacak.

gerzeyi sevenler
gerzeyi sevenler - 10 yıl Önce

gerzeyi abdullah beyden başka kimse alamaz aldiğinda inaniyorum tamamen değişdirir

Partili
Partili - 10 yıl Önce

abullah abi ancak yerini buldun.yolun açık olsun geçmiş birikimlerinle partimize renk kattın.biraz duygulandın ama olsun.bu sizin içinizde olan aşkı ve azmi göstermektedir.hizmet alevinin halen sönmediğinin katınıtıdr.bazı aday adayları gibi kimseyi küçümsemeden aşağılamadan güzel bir konuşma yaptınız.vatandaş diyor ya başka aday olan olmadığı için aday adayı oldum diye işte aday adayı işte meydan.demekki başkalarıda varmış bu gerzede.yolun açık olsun başkanım.

şirin gerze
şirin gerze - 10 yıl Önce

kusura bakmayın yorumcular gerçekci olun ilçe yöneticileri bana ısrar ettiler bende kabul ettim diyen abdulla bey muhalefet partisinin adayı gibi konuşuyor yaptığı gafları ilçe başkanı düzeltmeye çalışıyor daha hala ruhunda aparti muhalefetliği yatıyor sanki zorla getirilmiş yada birileri tarafından gönderilmiş birine benziyor ya da gideceği partiyi karıştırmış gibi ilçe başkanı bugün partimize katıldı bu günde aday adayı oldu diyor çelişkilerle dolu bir açıklama. dağ fare doğurmuş.

çaylıoğlu
çaylıoğlu - 10 yıl Önce

abdullah ağbi aramıza hoşgeldin inşallah belediye başkanlığını hep birlikte kazanacağız . senin ağabiyliğin bize güç ve birlik kazandırağına yürekten ınanıyorum.

vatandaşş
vatandaşş - 10 yıl Önce

yolun açık olsun başkanım bu gerzeyi senden başkası adil ve dürüst bir şekilde ileri götüremez ilçe başkanlığı yaptığın zamanlarda yaptığın güzel işler unutulamaz hala daha bu gerze için çabaladığını biliyoruz bunu kimse inkar edemez başkanım

AK PARTİLİ
AK PARTİLİ - 10 yıl Önce

abdullah bey sen önce aday adayı olduğun partinin adının ak parti olduğunu öğren kadir gündoğdunun ve chp lilerin dolduruşunu geldin bu yaşla senin dağıtan değil birleştiren olman gerekirdi sana da bu yakışırdı.bazıları seni birilerinin önünde yem olarak kullanacaklar.seni iyi tanırım bu yaşta bu oyunu nasıl anlamadın.sendemi kadir gündoğdu gibi ailesi chpli olan chpye çalışıyorsun gerçek ak pirtiller bu oyunu ğörüür

partili kardeşin
partili kardeşin - 10 yıl Önce

helal olsun sucu kadir yorgancı abdullah bir chplisizkdar partimizi karıştıramazdı buna yukarsı asla müsade atmez inşallah


banner381
SIRADAKİ HABER