Acı Haberler Ailelere Ulaşmaya Başladı

Suriye'nin İdlib kentinden dün gece kahreden haber geldi. Esed güçlerinin düzenlediği hava saldırısı nedeniyle 33 Mehmetçik şehit oldu. Acı haberler ailelere ulaşmaya başladı.

Acı Haberler Ailelere Ulaşmaya Başladı

Suriye'nin İdlib kentinden dün gece Türkiye'yi yasa boğan haber geldi. Esed güçlerinin düzenlediği hava saldırısı nedeniyle 33 askerimiz şehit olurken, 32 askerimizde yaralı olarak Cilvegöz Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye getirilerek Hatay'da tedavi altına alındı. Acı haberler bu sabah ailelere ulaşırken, şehitlerimizin kimlikleri de netleşmeye başladı. Kimlikleri belirlenen şehitlerin Antalya, Mersin, Kahraman Maraş'taki evlerine ateş düştü. Acı haberin ulaşmasının ardından şehit ailelerinin evlerinin olduğu sokaklar Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şehitlerin isimleri açıklandı

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838421/728xauto.jpg

İdlib'de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Yüzbaşı Süleyman Şahin'in (35), Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki baba evine şehadet haberi ulaştı.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838047/728xauto.jpg

Şehidin Sanayi Mahallesi Dokuma Sokak'taki baba ocağına gelen Kaymakam Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Necip Kacar ve İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, şehadet haberini, baba Mehmet ile anne Arzu Şahin Ankara'da olduğu için kardeşi Gökhan Şahin'e verdi.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838045/728xauto.jpg

Şehidin kardeşi ve yakınlarını, askeri yetkililer ile mahalle sakinleri teskin etti. Şahin'in ailesinin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı, sokağa taziye çadırı kuruldu. Öte yandan Süleyman Şahin'in evli ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

ŞEHİT ATEŞİ KAYSERİ'YE DÜŞTÜ

ŞEHİT ATEŞİ KAYSERİ'YE DÜŞTÜ

Dün gece meydana gelen hain hava saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı 24 yaşındaki Ali Taşöz'ün acı haberi Kayseri'nin Develi ilçesinde bulunan baba evine ulaştı. Acı haberin alınmasının ardından şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11837941/728xauto.jpg

Develi Kaymakamı Murat Duru, şehidin baba evini ziyaret ederek aileye taziye dileklerini sundu.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Adıyamanlı Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Orhan’ın (25) şehit haberi sabah saatlerinde Vali Yardımcısı Bedir Deveci, Askerlik Şube Başkanı Albay Hüseyin Gürfidan, TÜMŞAD Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi ve askeri personeller tarafından merkez Fatih Mahallesi'nde ikamet eden baba Ahmet ve anne Elif Orhan’a verildi.

AİLENİN EN KÜÇÜK ÇOCUĞUYDU

AİLENİN EN KÜÇÜK ÇOCUĞUYDU

Acı haberle sinir krizi geçiren aileyi, sağlık ekipleri ile Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri sakinleştirmeye çalıştı. 5 çocuklu Orhan ailesinin en küçük çocuğu olan ve 2 yıldır görevde olan Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Orhan’ın baba ocağına jandarma görevlileri tarafından Türk bayrakları asıldı. Acı haberin verilmesi sonrası şehit evine gelen Vali Aykut Pekmez ile Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, şehit ailesine bağ sağlığı ve sabır diledi.

BELLİ SÜRELERLE ANNE VE BABASININ YANINDA KALIYORMUŞ

BELLİ SÜRELERLE ANNE VE BABASININ YANINDA KALIYORMUŞ

Uzman Onbaşı Tayfun Peker’in (28), şehadet haberi, Samsun'da yaşayan annesine ulaştı. Şehit Uzman Onbaşı Tayfun Peker'in acı haberini, Canik ilçesine bağlı Düvecik Mahallesi'nde yaşayan annesi Menşure Gürdal’a, Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş ile askeri yetkililer verdi. Tek çocuk ve bekar olduğu öğrenilen Peker’in, anne-babasının ayrı olduğu, baba Hüseyin Peker’in İstanbul'da yaşadığı bildirildi. Evine Türk bayrakları asılan Şehit Peker’in, belli sürelerle anne ve babasının yanında kaldığı öğrenildi.

ACI HABER ANTALYA'YA ULAŞTI

ACI HABER ANTALYA'YA ULAŞTI

Hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın (23) acı haberi, Antalya'nın Finike ilçesinde yaşayan ailesine evinde bildirildi.

50 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI

50 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI

İdlib’de rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Emre Baysal’ın Sancaktepe’deki baba ocağına şehit ateşi düştü. Şehidin nişanlı olduğu ve 50 gün sonra düğünü olacağı öğrenildi. Şehidin acılı dayısı Umut Baysal, “Allah’ım bayrağımızı indirmesin: Yüce Mevla şehitlerimizi yüceltsin” dedi.

SOKAKTA TAZİYE ÇADIRI KURULDU

SOKAKTA TAZİYE ÇADIRI KURULDU

İdlib’de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurlarına düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Emre Baysal’ın Sancaktepe Mevlana Mahallesi'ndeki baba ocağına şehit ateşi düştü. Şehidin baba evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş da şehit ailesine taziye için eve geldi. Sancaktepe Belediyesi tarafından evin bulunduğu sokakta taziye çadırı kuruldu.

'EVİNİ TUTTU, EŞYASINI ALDI AMA...

'EVİNİ TUTTU, EŞYASINI ALDI AMA...

Şehit Uzman Onbaşı Baysal’ın nişanlı olduğu ve 50 gün sonra düğünü olacağı, aynı zamanda kardeşinin de Konya’da vatani görevini yerine getirdiği öğrenildi. Şehidin acılı dayısı Umut Başal, “Allah’ım bayrağımızı indirmesin. Yüce Mevla şehitlerimizi yüceltsin. Kendisi nişanlı. Nisanın 20’sinde düğün olacaktı. Evini tuttu, eşyasını aldı. Nasip olmadı. Şehitlik mertebesine yükseldi. Ne diyeyim konuşması çok zor” dedi.

YASA BOĞULDULAR

YASA BOĞULDULAR

İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurlarına düzenlenen saldırıda şehit olan 33 askerden biri olan Piyade Uzman Nihat Kara’nın Tekirdağ’daki baba ocağına haber verildi. Askeri personellerin haber vermesiyle şehidin yakınları yasa boğuldu. Tekirdağ’ın Saray ilçesi Büyükyoncalı Mahallesi'nde bulunan şehidin baba ocağına Türk bayrakları asılırken, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ACI HABER ART ARDA GELDİ

ACI HABER ART ARDA GELDİ

Saldırı sonucu şehit olan Recep Bekir'in Ergene ilçesindeki ve Birhan Er'in Çorlu ilçesindeki ailelerine şehadet haberini askeri yetkililer verdi. Acı haberi alan şehit yakınları büyük üzüntü yaşadı. Sağlık, polis ve jandarma ekipleri şehit ailelerini teselli etmeye çalıştı. Şehitlerin ailelerinin yaşadığı evlere Türk bayrakları asıldı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, şehitlerin ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

3 KARDEŞİ DAHA TSK'DA GÖREVLİYMİŞ

3 KARDEŞİ DAHA TSK'DA GÖREVLİYMİŞ

Suriye'de rejim güçlerinin hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı'nın (23) Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki ailesine acı haber ulaştı.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838213/728xauto.jpg

Beyoğlu Mahallesi'nde yaşayan Hüseyin Saygılı ve Ayşe Saygılı çiftine acı haberi yetkililer verdi. Saygılı çifti, haberle gözyaşlarına boğuldu. Ahmet Saygılı'nın şehadet haberini duyan yakınları ve komşuları da eve akın etti. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehit Ahmet Saygılı'nın 6 kardeşi daha olduğu ve bunlardan 3'ünün de TSK'da görev yaptığı belirtildi.

'BENİ MERAK ETMEYİN İYİYİM' DEMİŞTİ

'BENİ MERAK ETMEYİN İYİYİM' DEMİŞTİ

23 yaşındaki Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan'ın İstanbul'daki evine şehit ateşi düştü. Alpaslan'ın Bağcılar'da bulunan evine Türk bayrakları asıldı, evin önüne taziye çadırı kuruldu. Bir ambulansın da hazır bekletildiği sokakta, şehit Alpaslan için dua okundu. Şehidin babası İbrahim Alpaslan, "Vatan sağ olsun, devletimiz sağ olsun, gururluyuz, kendimizi zor tutuyoruz ama gururluyuz. Düşmanı sevindirmeyeceğiz, yeneceğiz bunları da, vatan sağ olsun. En son 2-3 hafta önce konuştuk, 'Beni merak etmeyin iyiyim' dedi." diye konuştu.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838415/728xauto.jpg

Şehit Uzman Onbaşı Alpaslan annesi Latifa Alpaslan ve kız kardeşleri Berivan ve Dilan ise evde taziyeleri kabul etti. Şehit Alpaslan'ın ailesinin isteği üzerine İzmir'de toprağa verileceği öğrenildi.

EVİ BAYRAKLARLA DONATILDI

EVİ BAYRAKLARLA DONATILDI

Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Teğmen Bayram Olgun'un (26) acı haberi memleketi Konya'daki ailesine verildi.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838401/728xauto.jpg

65'nci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda görevli Piyade Teğmen Bayram Olgun, İdlib'de yapılan hava saldırısında şehit düştü. Şehit Olgun'un acı haberi memleketi Konya'nın Selçuklu ilçesi Tepekent Mahallesi'ndeki annesi Döne Olgun ve ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Şehit Olgun'un baba evine Türk bayrağı asıldı, yakınları da eve akın etti.

'BELKİ BU SON TIRAŞIM OLUR' DEMİŞ

 'BELKİ BU SON TIRAŞIM OLUR' DEMİŞ

Bekar olan şehit Olgun'un yaklaşık 2 ay önce babası İrfan Olgun'un vefat ettiği ve birliğinden izin alıp babasının cenazesine katıldığı belirtildi. Şehit Olgun'un, mahalledeki berber arkadaşına tıraş olurken 'Arkadaşlarım orada çatışıyor. Ben cenaze için geldim. Belki bu son tıraşım olur' diyerek sohbet ettikten sonra da o gece birliğine döndüğü öğrenildi.

ŞEHİR DIŞINDAYKEN ÖĞRENDİLER

ŞEHİR DIŞINDAYKEN ÖĞRENDİLER

Teğmen Mustafa Bayraktar'ın acı haberi ailesine ulaştı. Bayraktar'ın Hatay'ın Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi'ndeki baba evine Türk bayrakları asıldı.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838826/728xauto.jpg

Şehidin annesi Edibe Bayraktar ve babası Yusuf Bayraktar'ın şehir dışında olduğu, eve dönmek için yola çıktığı öğrenildi. Şehit Teğmen Bayraktar, törenle toprağa verilecek.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838403/728xauto.jpg

Olgun'un cenazesinin yarın Tepekent Mahallesi'nde defnedilmesi bekleniyor.

MAHALLE SAKİNLERİ TESKİN ETMEYE ÇALIŞTI

MAHALLE SAKİNLERİ TESKİN ETMEYE ÇALIŞTI

İdlib bölgesinde Esed rejiminin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akif Akçadağ'ın Kahramanmaraş'taki babaevine şehadet haberi ulaştı.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838320/728xauto.jpg

Şehit Akif Akçadağ'ın (29), Onikişubat ilçesi Karamanlı Mahallesi'ndeki babaevine gelen Kaymakam Serkan Keçeli, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Salih Öksüz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Sidan, aile yakınlarına şehadet haberini verdi.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838321/728xauto.jpg

Bu arada, şehidin babası Bekir ve annesi Serpil Akçadağ'ın Hatay'a gittiği, çocuklarının şehadet haberini de orada aldığı öğrenildi.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838322/728xauto.jpg

Haberi alan şehidin yakınlarını, askeri yetkililer ile mahalle sakinleri teskin etti. Akçadağ ailesinin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

BABA EVİ TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

BABA EVİ TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

İdlib saldırısında şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in (24) acı haberi ise Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11837870/728xauto.jpg

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile beraberindeki heyet, sabah saatlerinde, acı haberi şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in Alibeyli Mahallesi'nde oturan babası Şuayip ile annesi Gülten Tüzel'e verdi. 7 kardeş olan Tüzel'in babaevi, Türk bayraklarıyla donatıldı. Tüzel ailesinin yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in cenazesinin, Erdemli'de toprağa verileceği öğrenildi.

BABASINI 20 YIL ÖNCE KAYBETMİŞ

BABASINI 20 YIL ÖNCE KAYBETMİŞ

Piyade Uzman Çavuş Adem Akın'ın Tokat’taki ailesine şehit haberi ulaştırıldı. Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 Mehmetçik'ten Tokatlı şehit Piyade Uzman Çavuş Adem Akın'ın (30) ailesine şehadet haberi öğle saatlerinde verildi. Tokat merkeze bağlı Uğrak köyünde ikamet eden şehidin ailesine Tokat Vali Yardımcısı Yüksel Ünal ile askeri yetkililer acı haberi verdi. Eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838469/728xauto.jpg

10 kardeşin en küçüğü olan Adem Akın’ın bekar olduğu ve babası Beytullah Akın’ı yaklaşık 20 yıl önce kaybettiği öğrenildi. Şehidin annesi Raziye Akın’ın oğlu Recep Akın’la birlikte köyde yaşadığı, şehidin 4’ü kız diğer kardeşlerinin ise şehir dışında ikamet ettiği kaydedildi.

ALDIKLARI ACI HABERLE YIKILDILAR

ALDIKLARI ACI HABERLE YIKILDILAR

Bitlisli Uzman Çavuş Güven Kurtulmuş, Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit oldu. Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin yaptığı saldırıda Bitlisli Uzman Çavuş Güven Kurtulmuş’un şehit olduğu haberi ailesine verildi. Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde ikamet eden aile, acı haberle yıkıldı. Şehidin ilçe merkezinde yapılacak törenin ardından köyünde defnedileceği öğrenildi.

1 ÇOCUK BABASIYDI

1 ÇOCUK BABASIYDI

Evli ve 1 çocuk babası olan Uzman Çavuş Selman Cankara'nın şehadet haberi, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nde oturan ailesine ulaştı.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838588/728xauto.jpg

Acı haberi alan şehidin babası Adil ile annesi Hatice Cankara, büyük üzüntü yaşadı. Şehadet haberini duyan ailenin yakınları da taziye için eve akın etti. Tek katlı eve gelen zabıtalar, binaya Türk bayrağı astı.

OSMANİYE'YE 2 ŞEHİDİN ATEŞİ DÜŞTÜ

OSMANİYE'YE 2 ŞEHİDİN ATEŞİ DÜŞTÜ

Osmaniye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Uzman Çavuş Batuhan Tank (23) ile Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya'nın (23) acı haberi, Osmaniye'de oturan ailelerine verildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Piyade Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya'nın şehadet haberi, Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde oturan ailesine, askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin Kale Mahallesi'ndeki evine Türk bayrakları asılırken, anne Döne Akkaya ile baba Ali Akkaya, gözyaşı döktü. Şehit Halil İbrahim Akkaya'nın cenazesinin bugün Bahçe Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi.

DEDESİ DE 1977'DE ŞEHİT OLMUŞ

DEDESİ DE 1977'DE ŞEHİT OLMUŞ

Babası 1977 yılında şehit olan, oğlu da İdlib saldırısında şehit olan Ahmet Turhan Tank’a şehadet haberi Kaymakam Ahmet Arık, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tokay tarafından verildi.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838235/728xauto.jpg

Kısa süre önce Nida Demirezer ile nişanlanan oğlunun yaralı olduğunu öğrenip, Hatay'a giden baba Ahmet Turan Tank, aldığı acı haberle Kadirli'deki evine döndü.

BEKÇİLİK YAPTIĞI SIRADA ŞEHİT OLMUŞ

BEKÇİLİK YAPTIĞI SIRADA ŞEHİT OLMUŞ

Şehit Berat Kocadallı Mahallesi'nde oturan ailenin evine taziye ziyaretinde bulunuldu. Şehit Batuhan Tank'ın dedesi Yaşar Tank'ın da 1977 yılında Kadirli'de bekçilik yaptığı sırada bombalı saldırı sonucu şehit olduğu kaydedildi.

AİLESİ FENALAŞTI

AİLESİ FENALAŞTI

Piyade Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz'ın (24) acı haberi, Bursa'da yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan şehidin annesi Tülay Yılmaz, fenalaşırken, sağlık ekibi müdahale etti.

EVLENMEK İÇİN PARA BİRİKTİRİYORDU

EVLENMEK İÇİN PARA BİRİKTİRİYORDU

Baba Tacettin Yılmaz'ın ise memleketi Zonguldak'ta olduğu öğrenildi. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, mahalleli ve aile yakınları, taziye ziyareti için geldi. Ailenin tek çocuğu olduğu öğrenilen şehit Tolga Can Yılmaz'ın, evlenmek için para biriktirdiği öğrenildi.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838371/728xauto.jpg

Şehit Tolga Can Yılmaz'ın sosyal medyada Suriye'de katıldığı operasyonların sonrası çekilen bir fotoğraf paylaştığı görüldü.

GÖREVE BAŞLAYALI 1 AY OLMUŞ

GÖREVE BAŞLAYALI 1 AY OLMUŞ

Astsubay Çavuş Mehmet Muhammed Akay'ın şehadet haberi, Mersin'deki ailesine ulaştırıldı. Şehadet bilgisinin ardından Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, beraberinde Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve askeri yetkililerle birlikte, baba Osman Akay'ın çalıştığı Kurdali Mahallesi'ndeki tekstil atölyesine gitti.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838380/728xauto.jpg

Şehidin babasına, evladının şehadet haberi çalıştığı iş yerinde verildi. Şehit babası aldığı acı haberle büyük üzüntü yaşarken, iş yeri çalışanları da göz yaşına boğuldu. Bu sırada ambulansta görevli doktor da gözyaşlarına hakim olamadı.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838381/728xauto.jpg

Şehidin annesi Kezban Akay ise evladının şehit haberini, Selçuklar Mahallesi'ndeki babasının evinde askeri yetkililerden öğrendi. Acılı anne gözyaşlarına boğulurken, eve Türk bayrağı asıldı. Şehidin fenalaşan babaannesi Hatice Akay, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838382/728xauto.jpg

Ailenin 2 çocuğundan biri olan 21 yaşındaki şehidin, göreve başlayalı henüz bir ay olduğu öğrenildi.

YAKINLARI TAZİYE EVİNE AKIN ETTİ

YAKINLARI TAZİYE EVİNE AKIN ETTİ

İdlib bölgesinde Esed rejiminin hava saldırıları neticesi şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Turgut'un (39) acı haberi memleketi Uşak'taki baba evine ulaştı. Şehidin evi Türk bayrakları ile donatıldı.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838398/728xauto.jpg

Dün akşam saatlerinde İdlib'de Esed rejiminin hava saldırıları sonucu şehit haberi Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak köyüne de ulaştı. Şehit Ali Turgut'un (39) babaevine acı haberi Banaz Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Zafer Arpacı ve İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç verdi. Türk bayrağı asılan şehit evine haberi alan yakınları ve komşuları aileye taziye ziyaretinde bulundu.

KAHREDEN HABERİ AİLEYE ASKERİ YETKİLİLER ULAŞTIRDI

KAHREDEN HABERİ AİLEYE ASKERİ YETKİLİLER ULAŞTIRDI

Uzman Çavuş Emin Yıldırım'ın acı haberi, Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı. Uzman Çavuş Emin Yıldırım'ın şehadet haberi ailesine, askeri yetkiler tarafından merkez Antakya ilçesine bağlı Akcurun Mahallesi'ndeki taziye evinde verildi.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838489/728xauto.jpg

Acı haberi alan şehidin yakınları gözyaşı dökerken, eve Türk bayrakları asıldı. Evin bulunduğu sokağa, taziye çadırı kuruldu.

'TELEFONDA KONUŞURKEN ÇATIŞMA ÇIKTI, SONRA HİÇ HABER ALAMADIK'

'TELEFONDA KONUŞURKEN ÇATIŞMA ÇIKTI, SONRA HİÇ HABER ALAMADIK'

Astsubay Muharrem Öğütçü'nün (25) acı haberi, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Karlıova'ya bağlı Suçatı köyünde oturan ailesine ulaşan Karlıova Kaymakamı Ahmet Güneri, sağlık ekipleri eşliğinde aileye, oğullarının şehit olduğu haberini verdi.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/11838562/728xauto.jpg

Şehidin evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Köyde çobanlık yapan, 4 çocuk babası Ramazan Öğütçü, şehit oğluyla 3 gün önce telefonda yaptığı görüşmeyi anlattı. Öğütçü, oğluyla görüştüğü sırada çatışma çıktığını belirterek, daha sonra kendisinden haber alamadıklarını söyledi. Bir oğlunun da Kayseri'de asker olduğunu anlatan Ramazan Ögütçü, "Vatan sağ olsun" dedi.

YAKINLARI TESKİN ETMEYE ÇALIŞTI

YAKINLARI TESKİN ETMEYE ÇALIŞTI

Piyade Uzman Çavuş Osman Ak'ın Mersin'deki baba ocağına acı haber ulaştı. Şehit Ak'ın Silifke ilçesine bağlı Yeğenli Mahallesi'nde yaşayan ailesine şehadet haberini Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Silifke Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy verdi. Haberi alan şehidin babası Muhammet ve annesi Meral Ak'ı yakınları teskin etmeye çalıştı. Şehidin evi ve sokağına Türk bayrakları asıldı, sokağa taziye çadırı kuruldu.

SÖZLEŞMELİ ER'İN ACI HABERİ AİLESİNE ULAŞTI

SÖZLEŞMELİ ER'İN ACI HABERİ AİLESİNE ULAŞTI

Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Cuma Bağatur'un Batman'ın Sason ilçesindeki ailesine acı haber ulaştı. Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammed Topal, şehit Tankçı Sözleşmeli Er Cuma Bağatur'un babaevine geldi. Kaymakam Özadalı ve beraberindekiler, baba Mehmet Bağatur ile yakınlarına sağlık ekipleri eşliğinde acı haberi verdi. Şehidin naaşının bugün baba ocağına getirilip, toprağa verileceği öğrenildi.


Kaynak: Mynet

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2020, 18:04

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER