Başcan Adaylığını Açıkladı

Ertuğrul Asut ve Vahdettin Özdemir’den sonra Erkan Başcan’da adaylığını açıkladı.

Başcan Adaylığını Açıkladı

Gerze Ak Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman’ın istifasının ardından boşalan Başkanlık koltuğuna Gerze Ak Parti İlçe Teşkilatı üyesi Ertuğrul Asut ve Vahdettin Özdemir’den sonra Erkan Başcan ilçe başkanlığı için aday olduğunu gazetemiz aracılıyla duyurdu. Adayların gün geçtikçe arttığı Ak Parti İlçe Teşkilatının yeni başkanının kim olacağı merak konusu olurken yaklaşık 9 kişinin adaylık için başvurduğu da edinilen bilgiler arasında.

Başkan adayı Erkan Başcan’ın açıklaması:

KIYMETLİ KARDEŞLERİM

14 AĞUSTOS 2001 tarihinde kurulan AK Partimizin ülkemize SİNOP ilimize ve GERZE ilçemize yaptığı hizmetler takdire şayan boyuttadır. Kurulduğu tarihten bugüne kadar büyük bir öz veri ile takipçisi ve destekçisi olduğum Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Üyesi olmaktan ve AK Parti ailesinin bir mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğumu belirtmek isterim. Özellikle 15 yıldır ülkemizin daha büyümesi daha bağımsız bir hale gelmesi tüm sektörleri ile daha güçlü olması için her şey den önemlisi 80 milyon insanımızın huzur ve mutlu olması için güvenli bir ülke bırakabilmek için Sn. CUMHURBAŞKANIUMIZIN çabaları ve gayretleri ortadadır. TÜRKİYE’mize düşman olan şer odaklarının aynı safta birleştiği bugünde şahsi iradem ve özellikle ülkemizin son 5 senede yaşadığı badireleri görmem ve buna bu ülkenin vatandaşı olarak üzülmemem elde değil. Doğduğum ve büyüdüğüm GERZE ilçemizde mensubu olduğum AK Partimizin bayrağını daha üst seviyelere ve halkımızla daha kucaklaşma adına tüm çevre ve akraba eş dost çevremle yapmış olduğum istişareler sonucu GERZE AK PARTİ ilçe başkan adaylığıma müracaat ettiğimi bildirir parti büyüklerimizin uygun görmesinde GERZE ilçemizde özellikle 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde GERZE Belediyesini AK Parti ile buluşturmak ve ondan sonra yapılacak olan genel seçimlerde GERZE ilçemizde üstün başarı sağlamaktır. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamak sureti ile köy köy mahalle mahalle bütün hemşerilerimizin derdine derman olmaktır niyetim

Özellikle GERZE AK PARTİ kurucu ilçe başkanımız Sn. İLYAZ FERUDUN KÖSEREN ALİ ZOR ERTUĞRUL ASUT KADİR GÜNDOĞDU İZZET KARAMAN başkanlarımın ve yönetimlerinin başarıları GERZE halkımızın hafızasında derin bir yere sahiptir. Kurulduğu günden bugüne kadar kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımızın mahalle temsilcilerimizin hizmetleri ile büyük onur duyduk şeref duyduk ve bundan sonraki süreçte şahsımın ilçe başkanlığı görevi uygun görülürse tüm ilçe başkanımız kadın kolları başkanlarımız gençlik kolları başkanlarımız mahalle başkanlarımız ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla istişareli bir yönetim anlayışını ve tarzını sergileyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Tüm halkımızın uygun gördüğü bir yönetim şekliyle GERZE ilçemizde hizmet etmek benim için bir onur vesilesi ve şeref vesilesi olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle GERZE AK PARTİ ilçe başkanlığına aday olduğumu tüm kamu oyuna saygılarımla bildirir bu süreçte şahsıma dualarınızı ve temennilerinizi eksik etmemenizi rica ederim.

KISACA ÖZ GEÇMİŞİM: 25.07.1976 GERZE doğumluyum. ilk ve orta öğretimi GERZE de liseyi SİNOP endüstri meslek lisesinde tamamladım. Üniversite öğrenimimi gazi üniversitesi beden eğitimi bölümünde tamamladım.2002-2004 tarihlerinde kadı yatılı ilköğretim okulu beden eğitim öğretmenliği yaptım. 2004-2008 Dikmen Cumhuriyet YİBO beden eğitimi öğretmenliği yaptım. 2008-2010 Can Kardeşler YİBO beden eğitimi öğretmenliği yaptım.

2011-2012 Dikmen Kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliğinde görev yaptım.

KATILDIĞIM SEMİNERLER:

2010-2011-2012-2014 Kocaeli İstanbul Ankara illerimizde engelli çocuklarımızın iyileştirme ve spora dönüş seminerleri düzenledim. Yabancı diller: İngilizce ve Almancadır . Hala GERZE ilçesi Hamidiye mahallesinde ikametgah etmekteyim evli bir çocuk babasıyım.

GERZE AK PARTİ İLÇE BAŞKAN ADAYI

ERKAN BAŞCAN

Gerze Gündem Haber olarak Erkan Başcan’a bu süreçte başarılar diliyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 13:05

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER