Bebek katilleri yakalandı

Gerze ve Sinop'u Boyabat'a bağlayan eski karayolu üzerinde yol kenarında bırakılmış olarak bulunan ölü bebek cesedinin failleri yakalandı.

Bebek katilleri yakalandı

 Edinilen bilgiye göre eski karayolu kenarında. piknik yapmak için bölgeye giden bir aile tarafından battaniyeye sarılı donmuş olarak bulunan ölü bebeğin failleri Gerze ve Sinop güvenlik güçlerinin ortaklaşa çalışması sonucu üç gün içinde yakalandı.

 Yaşar Öztürk (64) ve Filiz Özdemir’in(40) Yasak ilişki sonucu meydana gelen yaklaşık 45 günlük sağlıklı bebeği yol kenarına bırakarak kaçtıkları şüphesi ile gözaltına alınarak Gerze Asliye Ceza mahkemesine çıkarıldılar.

 Filiz Özdemir (40) 19 Aralık 2011 tarihinde Bafra’da bir hastanede doğum yaptıktan sonra yasak ilişkiye girdiği Yaşar Öztürk’le(64) beraber Bafra'dan Sinop dönüşünde Gerze ve Sinop'u Boyabat'a bağlayan eski karayolu üzerinde yol kenarına bıraktıklarını itiraf etmesi sonucu Gerze Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alınarak Gerze Asliye Ceza Mahkemesine çıkarılmak üzere Gerze Adliyesine sevk edildi.

  Yaşar Öztürk (64) ve Filiz Özdemir(40) çıkarıldıkları Gerze Asliye Ceza mahkemesince tutuklanarak Sinop Ağır ceza mahkemesine sevk edildiler.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2012, 18:18
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER