Belovacıklı Detaylarıyla Açıkladı

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Cihan Ekici’nin iddialarını basın önünde detaylarıyla açıklayarak cevap verdi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı başkanlık makamında, Belediye Fen İşleri Müdür Vekili Özgür Büyük ve arsa sahibi Yıldız Bakır ile basın karşısında Gerze’de müteahhitlik Yapan cihan Ekici’nin yerel bir haber sitesinde Gerze Belediye Başkanı ve Fen İşleri Müdür Vekili ile ilgili çıkan haber için açıklama yaparak Ekici’nin anlattıklarının asılsız olduğunu ve olayın gerçek yüzünü detaylarıyla açıkladı.   

Belovacıklı “Yerel bir haber sitesinde çıkan haberde Cihan Ekici tamamen bizi suçlamış ve iftira ile hakaret ediyor. Olay tamamen kasıtlı ve oldubittiye getirmeye çalışıyor. Yani bağırarak, çağırarak, küfrederek yasa dışı yapmış olduğu inşaatını yanımız da olan yer sahiplerinin şikayetleri üzerine buraya işlem başlattık. vatandaşla anlaşmasını yapıyor fakat ne vatandaşların proje üzerindeki haklarını veriyor nede normal projeye uyuyor. Dubleks yapıyor yer sahibinin odalarını küçültüyor kendine büyük daireler çıkartıyor. Vatandaşın şikayeti üzerine mühendislerimiz yerine gittiğinde şikayetin doğru olduğunu görüyorlar ve inşaatı mühürlüyorlar. Mühürleme sırasında hem mühendislerimize hem zabıtalarımıza her türlü hakareti yapıyor ve bizde olayın gerçekleştiği gün davamızı açtık ve mühürledik. Şu itibarıyla aldığımız duyumlar üzerine mührü söküp tekrar çalışmaya başladığını öğrendik, inşaat alanına zabıta görevlilerini ve polisleri gönderdik. Yer sahiplerimiz burada tamamen hakaret bu hakaretleri yaparken de daha farklı insanları da suçluyor. İşte işi siyasete dökerek AK Partili müteahhitler belediyeye yardım ediyor şunu yapıyor bunu yapıyor şeklinde demeçler vererek insanların kafalarını bulandırıyor. Ben Gerze’de 9 yıldır belediye başkanıyım bir müttehitte gelip Gerze belediyesinde 1 kuruş para vererek ben işimi hallettim desin biz burada komple istifa edelim ve kendimiz hakkında suç duyurusunda bulunalım.

Haberin devamının videosu üstte:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 08:37

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerze
Gerze - 6 yıl Önce

hayretler içerisindeyim.belediye başkanımız ilk defa bir müteahhitle polemik yaşıyor,valla hayret.hepsiyle kankada cihanla arası niye bozuk anlamadım.mutlaka başka bir sebep vardır.

l
l - 6 yıl Önce

Bu haber Gerze'nin Sesi Gazetesi ve gerzeninsesi.com adlı internet sitesinden alınmıştır. Kaynak ve yazar adı belirtilmeden kesinlikle kopyalanamaz, çoğaltılamaz.http://www.gerzeninsesi.com/guncel/rusvet-iddialarina-baskan-dan-sert-tepki-h7826.html

Gerze'nin Sesi Gazetesi
editör Notu: haberin başka siteden alındığını yazmışsınız. haberi yerinde bir zaat kendim yaptım ve haberlerin yayınlanma tarihlerine bakarsanız daha iyi anlarsınız.

banner381
SIRADAKİ HABER