Belovacıklı’dan Basın Açıklaması

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan basın açıklaması.

Belovacıklı’dan Basın Açıklaması

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yerel ve ulusal basında çıkan haberlere karşı yazılı basın açıklaması yaptı.

Belovacıklı yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında; “Gerze Dağcılık Kulübü’nün etkinliği Türkiye’ye örnek olmuş, ulusal anlamda etkinlikleri ile takdir toplayan bir dernektir. Bu derneğin üyeleri toplumda saygın kişilikleriyle sevilen, sayılan insanlardır. Dernek üyeleri veya dağcılık sevdalısı bu kişiler her hafta ya ilçenin ya da Türkiye’nin bir yerinde doğal ortamların tanıtılması amacıyla doğa yürüyüşleri düzenlemektedirler. Yılın son gezisi içinde dranaz mevkiini seçmişler. Her gezide olduğu gibi yakın mesafeler için belediye otobüsünü dilekçe ile talep ettiler. Biz belediye olarak belediye otobüsünü tüm sosyal etkinliklere vermekteyiz. Okulların, spor kulüplerin ve halkımızın sosyal etkinliklerinde siyasi görüşlerine bakılmayıp hiçbir ücret alınmadan gönderilmektedir. Hatta kanser taraması için halkımızın Sinop’a taşınmasında, geçtiğimiz hafta Sinop’ta yapılan Sarıkamış Mitingine dahi gönderdik.

O gün dağcılık kulübü beni bir davetiye ile davet etti. Yürüyüş yapacaklarını saat 2 ye doğruda toplanıp piknik yapacaklarını söyleyince o saatte kendi özel arabamla oraya gittim. Yemek yiyip eğleniyorlardı. Kısa bir süre kaldım ve ayrıldım.

Haberin doğruluğunu araştırmadan yerel ve ulusal basında haber yapanları kınıyorum. Ayrıca avukatıma talimat verdim, haberi yapanlar hakkında tazminat davası açtırıyorum. Kimse Gerze’nin namuslu insanlarına hakaret edemez ve haysiyetiyle oynayamaz. Katılımcılarında dava açmasını istiyorum. Eğer bu ülkede hukuk varsa gereken cezayı alacaklarını umuyorum. Saygılarımla.”

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 10:51

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal YILDIZ
Cemal YILDIZ - 8 yıl Önce

birkaç gündürgenel bir gazete ve yerel gazete de okuduğumuz ve gördüğümüz,i̇lçemizin saygın ve değerli belediye başkanı sayın osman belovacıklı bey ile ilgili abartili bi̇r şeki̇lde yayinlanan hakaret derecesi̇ndeki̇ haberi̇,gerzeni̇n mhp ilçe başkani olarak hayretle ve esefle okudum çok üzüldüm...bu tür açik havada yapilan eğlence ve pi̇kni̇kler nezamandan beri̇ namussuzluk ve ahlaksizlik olmuştur...yanliştir..çünki̇ orada bi̇rsürü ai̇leler vardir ve onlari zan altinda birakmaktir...oysaki̇ ülkede bi̇rsürü yolsuzluklar ve usulsüzlükjler kol gezerken beledi̇ye ye ai̇t ve ki̇ralanmiş olan bi̇r aracin malzeme yapilmasi yanliştir....bi̇z parti̇ olarak mi̇ti̇ngi̇mi̇z i̇çi̇n bi̇le beledi̇yeden otobüsü ki̇raladik ve saolsunlar bi̇zlere i̇ki̇lem yapmadan ki̇raya verdi̇ler...peki̇ sorarim si̇zlere beledi̇ye başkani arkadaşlari i̇le eğlenemeyecekmi̇.?vatandaşlarin ki̇ralamiş olduğu aracin yaninda bulunamayacakmi.?...tabi̇ ki̇ eğlenecek ve tabi̇ki̇ bulunacaktir..

FARUK ŞAHİN /İST
FARUK ŞAHİN /İST - 8 yıl Önce

sevgili başkanım benim nasıl bir AKPARTİ li ve CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN sevdalısı olduğumu beni tanıyan herkes bilir.başkanım her kesimde olduğu gibi bizdede bazen böyle haddini aşanlar çıkıyor .ama şunu unutuyor AKPARTİ miz 1 Kasımda 23.000.000 oy aldı elbette ki bizlere oy veren bu vatandaşlarımız içerisinde alkol tüketen çok vatandaşımızda var . partimizin alkol tüketimine karşı bir polıtıkasıda yok .bunlar aşikar ortadayken kendini gazeteci zanneden birinin yazdıklarından dolayı seçilmiş olduğu ilçede oylarını katlayarak 2 . kez başkan olan herkesime aynı mesafede duran bir belediye başkanını zan altında bırakmanın tek adı vardır Densizlik.kaldıki bir çok belediye stk lara araç ve ekipman desteği veriyor vermeyede zorunludur çünkü belediye vatandaş için var stk lar için var .Faruk ŞAHİN

cemal yıldız....yazının devamı
cemal yıldız....yazının devamı - 8 yıl Önce

ben bugüne kadar hep haklıdan ve doğrudan yana olmuşumdur...bu nedenle sayın başkanın mağdur ve haksızlığa uğradığını düşünüyor ve yapılanları kınıyorum...cemal yıldız...mhp gerze ilçe bşk.

CEMALETTİN ERTAN
CEMALETTİN ERTAN - 8 yıl Önce

sayın belediye başkanının sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği destekten dolayı kendisini kutluyorum.sanırım bu haberi yapanlar çamur at izi kalsın misali bir davranışa soyunmuşlar benim insan olarak tanıdığım çok değerli başkan osman belovacıklıya çamurda yapışmaz.şimdi bu haberi yapanlara sesleniyorum sizde bir aktivite için sayin başkani ziyaret edin ondan istekde bulunun.inaniyorum onun makamindan çikarken başiniz önde yerin dibine girersiniz

ismail yeniay
ismail yeniay - 8 yıl Önce

başka bir işin yokmu başkan ak-ite cevap bile vermeye değmez,çamur at izi kalsin (herzamanki gibi,tazminatı vermemek için gazetelerinin bile adını değiştirmişlerdir), kafaya takmaya bile değmez.

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

bu olayi eli̇nde subuti̇ belge olmadan yayinlayan,duyumlara haber yapan i̇nsan gazte muhabi̇ri̇ olamaz....si̇nop gazteci̇ler cemi̇yeti̇nde gazte muhabi̇ri̇ olarak yillardir eli̇mden geldi̇ği̇nce muhabi̇rli̇k yaptim...ama böyle bi̇r haberi̇ yayinla deselerdi̇ vAllahi̇de, bi̇llahi̇ asla yayinlamazdim... ayip olmuş, eti̇k deği̇l...amac aracsa,,beledi̇yeleri̇n asli̇ görevleri̇nden bi̇ri̇de sosyal akti̇vi̇telere zaten arac vermesi̇di̇r,temi̇n etmesi̇di̇r..sorun buysa bundan bi̇r şey şikmaz.ama amac ;;değerli̇ kardeşi̇m , hemşehri̇m faruk şahi̇nni̇n mwertce ortaya koyduğu gi̇bi̇ orada i̇çi̇lenlerse o dahada ayip...ki̇m ne yaparsa yapar be kardeşi̇m...kendi̇si̇ni̇ i̇lgi̇lendi̇ri̇r..beledi̇ye başkanida bu etki̇nli̇k ve akti̇vi̇telere izaman,zaman i̇şti̇rak eder, geldi̇ği̇nde ;;onure edi̇li̇r..i̇stanbuldaki̇ dernek başkanliği yillarimda bu hep böyleydi̇..bi̇ze beldei̇yelerden arac veri̇li̇rken si̇z orada i̇çki̇ i̇çeçekmsi̇ni̇z di̇ye bi̇r soruyla hi̇ç karşilaşmadim Allah şahi̇t..

İstanbullu
İstanbullu - 8 yıl Önce

reklamın iyisi kötüsü olmaz kendini reklam ettin piyasaya.

banner381
SIRADAKİ HABER