Buna da Şükür

Dahiliye Uzmanımız Görevi Başına Döndü.

Buna da Şükür

  Gerze Devlet Hastanesine ataması yapıldıktan sonra Sinop Devlet Hastanesine geçici görevlendirilen Dahiliye Uzmanı Dilek Bulut, 12 Mayıs 2014 Pazartesi bugün itibariyle asli görev yerine geri döndü.

  Gerze Devlet Hastanesindeki hekim sıkıntısını dile getirdiğimiz ve halkın görüşlerine yer verdiğimiz haber ses getirdi. Gerze Devlet Hastanesindeki görevine iade edilen Dahiliye uzmanı ile sıkıntıların ufakta olsa bir kısmı çözülmekle beraber kadronun tamamen tamamlanması asıl hedef olduğu için bu konudaki haber ve yorumlarımız devam edecektir.

  Gerze Halkı adına, yetkililere ve sıkıntıların tamamen çözülmesi için çaba sarf edenlere teşekkür ederiz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2014, 12:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

yazıklar olsun diyecek hiç bir şey yok insan hayatı bu kadar basit vatandaş köyünden gelecek hastane var doktor yok sinop a gidecek orada sıra yok nasıl olacak bu bunların sorumluları vatandaşın ahının altından nasıl kalkacaklar merak edıyorum sağlıkda sıyaset yapamazsınız ınsanların sağlığını siyasete dökemez sınız kı bunu yapacaksanız hep kapatın hastaneyı yalandan yere açık kalmasın seçim den seçime açar doktorları da dizersiniz

Şükrü
Şükrü - 10 yıl Önce

gerze devlet hastanesinde dahiliye uzmaninin olmamasi büyük hataydi.hatadan dönülmesi büyük memnuniyet vericidir.birakin doktor alinmayi diğer branşlarda da yeni doktorlarin gelmesini bekliyoruz.

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

dahiliye uzmanının geri getirilmesindeki çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz

Kendine faydası olmayanın millete ne faydası olacak
Kendine faydası olmayanın millete ne faydası olacak - 10 yıl Önce

hastaneye doktor gelmesinde mustafa yogurtçunun ne faydası olabilir hala anlayabilmış değilim? mmustafa yoğurtçu o kadar faydalı kabul gören biri olsaydı seçimlerden 400 oy değil 4000 oy alırdı.

banner381
SIRADAKİ HABER