Burası HASTANE(!)

Gerze Devlet Hastanesinde durum içler acısı…

  Bugün ( 4 Eylül Perşembe), muayene için Gerze Devlet Hastanesine gidenler büyük bir şokla karşılaştı.

Sadece Acil hizmetin verildiği hastanede uzman polikliniklerinin önü bomboş kaldı. Vatandaşlar isyanlarını artık sesli olarak da dile getirmeye başladı.

Alınan bilgilere göre Anestezi uzmanının kadrosuyla beraber Sinop Devlet Hastanesine çekildiği, Genel Cerrahi uzmanının da 3 ay süreyle yine Sinop Devlet Hastanesine görevlendirildiği, mevcut dahiliye uzmanlarından birinin diyaliz eğitimine gittiği, diğer dahiliye uzmanının ve Kadın Doğum Uzmanının nöbet izninde olduğu, öğrenildi.

Acil Servisinde görevli iki pratisyenden birinin de izinli olmasıyla Başhekimin tek başına bütün hastanenin yükünü acil servisinde poliklinik yaparak üstlendiği görüldü.

Yoğunluğun çok olması nedeniyle kilometrelerce uzak köylerden gelen hastaların geri çevrilmek zorunda kalması ya da Aile Hekimlerine yönlendirilmesi haklı olarak vatandaşı isyan ettirdi.

Haberin Videosu (Bir hasta tarafından çekilmiş amatör kamera):

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 11:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzee
gerzee - 10 yıl Önce

gerze de kaymakamlığı belediyeyi nekadar resmi daire banka varsa kapatalım sinop a taşınalım...

3457
3457 - 10 yıl Önce

biz insan degilizki hayvaniz bisey olsa burda nolcak doktorsuz bilmiyoruz yazik cok yazik

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

ziraat bankasının yanındaki tekel binasını çürüttünüz askerlik şubesini kapattınız cezaevini kapattınız hastanede doktor yok bu ne ya sinop un gerzenin yetkilileri nerede verdiğim oylar haram olsun hepinize hakkımı helal etmiyorum

İsmail BALCİ
İsmail BALCİ - 10 yıl Önce

arkadaslar hastanemize ve degerli doktorlarimiza sahip cikalim lutfen bir olalim diri olalim bu oyunu bozalim bu hizmet aski ile cuzdan askinin hastanemizi kapatma oyununun bir parcasidir

Adil Tütüncü
Adil Tütüncü - 10 yıl Önce

sayın gerzeliler hastanize sayip çıkın

nezih
nezih - 10 yıl Önce

bu iktidar milletvekili aday olursa hangi yüzle oy isteyecek?muhalefetinkine gelince kitap atarak değil gerzenin sorunlarına çözüm olmakla gündeme gelmeli.

bülenttt
bülenttt - 10 yıl Önce

geerze halkı nın zihniyeti degişip çalısan kişileri basa geçirsinler yönetilen değil yöneten olmak lazım

ESNAF
ESNAF - 10 yıl Önce

si̇z akp chp derken yok o i̇yi̇ymi̇ş bu güzelmi̇ş derken bu gerzeli̇ye herşey mustahak i̇yi̇ oluyor.gerçek hi̇zmet verenler başimizda olmadiği sürece bu b.k komkusunu eşşek gi̇bi̇ cekeri̇z.


banner381
SIRADAKİ HABER