DHKP-C Üyesi Gerze’de Yakalandı

DHKP-C terör örgütü üyesi Yusuf Gerze’de yakalandı.

DHKP-C Üyesi Gerze’de Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi (DHKP-C) terör örgütü Karadeniz üst düzey yöneticilerinden kod adı Yusuf olan kişi yaklaşık üç aydır ilçemizde esnaflık yapan hemşerisinin yanında çalışırken Gerze Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakın takibe alınan M. B. iskele mevkiinde yol üzerinde polis ekiplerince yakalandı:

Yusuf kod adlı DHKP-C terör örgütü üyesi M. B. hakkında silahlı terör örgütüne üye olmak, eylemlere katılmaktan yaklaşık 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve bu tür olaylardan devam etmekte olan suç dosyalarının bulunduğu edinilen bilgiler arasında.

Çıkarıldığı mahkemece Sinop cezaevine gönderilen M. B. Gerze’de yapmış veya yapmayı planladığı eylemler hakkında Gerze Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kapsamlı araştırmaların devam ettiği öğrenildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 16:12

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

bu esnaf deşifre edilmeli ve gerzemizden gitmelidir.belkide kaç can yakacaktı.bu iş trabzon rizede olsa adamın dükkanının camı çerçevesi kalmamıştı. ama güzel gerzem sen uyumaya devam et.

gerzeli hüseyin
gerzeli hüseyin - 8 yıl Önce

kesinlikle bu esnaf deşifre edilmeli ve halkımıza açıklanmalıdır. bu kişi amacına ulaşsaydı kim bilir ilçemizde kimlerin kaç kişinin canı yanacaktı. kim bilir hangimizin çoluk çocuğuna sevdiğine zarar gelecekti. keşke biraz tutkun olsak...

vatandaş
vatandaş - 8 yıl Önce

böyle vatan ha ini şerefsizler birde esnaflık yapar vatandaşlara deşifre edilmeli halk bilgilen dir meliki hainlerden hesap sormalı........barındırmasınlar

vatanş
vatanş - 8 yıl Önce

şerefsizler hem esnaf ve örgüt olaçak vatandaşda böyle hainlerden yiyeçek içeçek ve bizim paramızla gerze halkı bu nu bilmeli bilenler şöylemeli ki deşifre olsunki hainlerin ve şerefsizlerin yeri olmasın,,,,,,,,,,,,,,

İsmail ARSLAN
İsmail ARSLAN - 8 yıl Önce

böyle haberleri gerze'mizden duymak. insanı gerçekten telaşlandırıyor. bu durumların önüne geçilmeli. o esnafın deşifre edilmesi. deşifre edilmesede emniyetin gereğinin yapmasını bekliyoruz..

cemakar
cemakar - 8 yıl Önce

yataklik yapanin dükkani kapatilmali ve yataklikdan yargilanmalidir. hainler hicbir yerde barinamamali. kimbilir gerze daha kac kisiyi barindiriyor.

Serhat
Serhat - 8 yıl Önce

esnaf deşifre edilmez arkadaşlar, bilenler biliyor kim olduğunu. buraya yazsanız bile sanki ortaklarmış gibi deşifre edilmesine izinde vermiyorlar bilesiniz...

gerzeli sakin
gerzeli sakin - 8 yıl Önce

arkadaşlar bunlardan 1 tanesini ilçe sınırlarına alıp evinizi,dükkanınızı bunlara satar ya da kiralarsanız ardı arkası kesilmez. millete bunu anlatmak bu tiplere para için ev-dükkan vs. vermemek gerektiğini anlatmamız lazım. şimdi 1-2 esnaf diye başlar bir bakmışsın kendi ilçende senden fazla olmuşlar bunların taktiği budur.

banner381
SIRADAKİ HABER